Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 43

Domyślnie

świetne zdjęcie Grzesiu , gratuluję SUPER

Domyślnie

O żesz Ty k...aaaa !
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

Bardzo dobre!
    Być może mój monitor pokazuje troszkę za dużo ale delikatnie mniej złoto/żółci na skale, dotyczy to również Twojego pionu, tam trawa mocno zielona i skała również
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Oj Grzechu ..powiem szczerze ,ze Ci zazdroszcze, zawsze chcialem tam pojechac , ale zawsze cos nie wypalilo ...hmm ...ale jeszcze tam przyjade Dobra fota..czekam na wiecej.

Domyślnie

Szczena opadła. Wielkie gratki.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Bardzo dobre!
    Być może mój monitor pokazuje troszkę za dużo ale delikatnie mniej złoto/żółci na skale, dotyczy to również Twojego pionu, tam trawa mocno zielona i skała również
    Widzisz, ta zloto zolc swiadoma, slonce bylo niemal poziomo, takie pierwsze swiatlo, zolto czerwony wschod, czesc zoltawa czesc skaly to swiatlo sloneczne na piasakowej skale.....choc moze byc tak,z e widze za malo....zielen trawy mocna, ciemna i zywa, moze przesadzilem, ale trawy w Irlandii maja naprawde zywszy kolor niz w Polsce a zwlaszcaza o tej porze roku

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    Oj Grzechu ..powiem szczerze ,ze Ci zazdroszcze, zawsze chcialem tam pojechac , ale zawsze cos nie wypalilo ...hmm ...ale jeszcze tam przyjade Dobra fota..czekam na wiecej.
    Pamietam jak mowilismy o tej miejscowce
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 06-11-2011 o 23:06

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Widzisz, ta zloto zolc swiadoma, slonce bylo niemal poziomo, takie pierwsze swiatlo, zolto czerwony wschod, czesc zoltawa czesc skaly to swiatlo sloneczne na piasakowej skale.....choc moze byc tak,z e widze za malo....zielen trawy mocna, ciemna i zywa, moze przesadzilem, ale trawy w Irlandii maja naprawde zywszy kolor niz w Polsce a zwlaszcaza o tej porze roku
    Jasne Grzesiek, wszystko rozumiem i wiem jak to jest z kolorami, po prostu widzę u siebie za dużo
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

50 metrów ?! chyba 500m jeżeli jest inaczej to, inaczej nie może być.

Domyślnie

W pierwszej chwili - wow super... ale po chwili widać walkę z ekspozycją. Mz. przegraną.
    Kadr ładny ale wyjarane kolory i to lazurowe niebo niepodobają mi się.

Ale + za kwadrat

Domyślnie

No to widze, ze się w końcu ruszyłeś... i to jak daleko
    Super miejscówka a i samo zdjęcie mi się podoba... Zdaje się, że "gdzieś" mi śmignął kadr pionowy, który, nie ukrywam, podoba mi się najbardziej - jak narazie
    Dawaj nastepne!

P.S. A ostatnio światło faktycznie rozpieszcza... Niestety długo to trwac nie bedzie
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów