Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Domyślnie

pięknie! nie ma co
    D700+50mm f1.8G+Di866

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    W pierwszej chwili - wow super... ale po chwili widać walkę z ekspozycją. Mz. przegraną.
    Kadr ładny ale wyjarane kolory i to lazurowe niebo niepodobają mi się.

Ale + za kwadrat
    Dokladniej mozesz napisac o co chodzi z przegrana walka? Histogram jest, ze tak powiem, sliczny
    Kolor nieba mam juz poprawiony w wersji ostatecznej, nie Ty pierwszy mi na to zwrociles uwage....
    Dziekuje za opinie

Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 07-11-2011 o 00:14

Domyślnie

Mogę mieć zmęczone oczy ale sprawdź sobie kanał niebieski.

Domyślnie

Dobrze to wyszło - musi sie podobać
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Mogę mieć zmęczone oczy ale sprawdź sobie kanał niebieski.
    Mozliwe, ze po obrobce, sam NEF wyglada ok.....mozliwe, ze masz racje, napewno masz wieksze doswiadczenie przy dlugich czasach....

Domyślnie

Ładnie to wygląda ale jeszcze bym powalczył z nasyceniami górnej części obrazu. Ciekaw jestem kolejnych.

to
    Gość

Domyślnie

No niezła abstrakcja! Super

Oszczędny w słowach Awatar krispike
    Miasto
    Lubelszczyzna

Domyślnie

Świetne zdjęcie. Robi wrażenie. Film oczywiście też, jak większość na tym portalu.
    Ja mogę polecić - dla miłośników białego szaleństwa...
    |D50|D300s|N18-70|N50/1.8|T17-50/2.8VC|SB-800|MF055XPro|
    "Wszystko, na co patrzysz w Twoim otoczeniu, powinno Cię cieszyć. A wszystko, co widzisz... to światło"

Domyślnie

Bardzo dobre. Jest tak nawet lekko monumentalnie. Mysle, ze bardzo dobrze ze zdecydowales sie na ten centralizm i kwadrat. I na dokladke jeszcze dlugi czas-morze swietnie wyszlo. I na nastepna dokladke, dolna malo kolorowa i miejscam czarna czesc palucha swietnie kontrastuje z jego kolorowa gora. Bardzo dobre, podobajace sie foto.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Bardzo dobre. Jest tak nawet lekko monumentalnie. Mysle, ze bardzo dobrze ze zdecydowales sie na ten centralizm i kwadrat. I na dokladke jeszcze dlugi czas-morze swietnie wyszlo. I na nastepna dokladke, dolna malo kolorowa i miejscam czarna czesc palucha swietnie kontrastuje z jego kolorowa gora. Bardzo dobre, podobajace sie foto.
    Dodam tylko, ze ta malo kolorowa czesc byla poprostu w cieniu klifu na ktorym stalem, gorna czesc jest poprostu oswietlona poziomo padajacym swiatlem wschodzacego slonca

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów