Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Jeziorko

Domyślnie

Zdjęcie dobre. Co do punkcików to zupełnie nie wyglądają na brudy na matrycy, pewnie ptaszki, albo jakieś inne fifraszki. Co za różnica, nie przeszkadzają, ja ich w ogóle nie zauważyłem. Nie bardzo rozumiem po co oglądać zdjęcia pod lupą. Co do włączenia czyszczenia przy on-off to nie wiem czy ma sens, bo najskuteczniej działa, gdy aparat oparty jest na twardym podłożu (podobno-za instrukcją), a w tych momentach na ogół trzymamy go w łapkach.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Zdjęcie dobre. Co do punkcików to zupełnie nie wyglądają na brudy na matrycy, pewnie ptaszki, albo jakieś inne fifraszki. Co za różnica, nie przeszkadzają, ja ich w ogóle nie zauważyłem. Nie bardzo rozumiem po co oglądać zdjęcia pod lupą. Co do włączenia czyszczenia przy on-off to nie wiem czy ma sens, bo najskuteczniej działa, gdy aparat oparty jest na twardym podłożu (podobno-za instrukcją), a w tych momentach na ogół trzymamy go w łapkach.
    Dokladnie, duder ma 100% racji, matryca czysta i wszystko jest ok, czyszczenie matrycy w D90 jest wlaczone domyslnie, wiec bez paniki. Mnie plamki wygladaja na syfki na wodzie......

Bardzo ladne zdjecie, mnie przekonuje i sie podoba.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów