Close

Strona 40 z 51 PierwszyPierwszy ... 30383940414250 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 504

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateo912 Zobacz posta
    A który punkt regulaminu złamała?
    Ne wiem dokładnie który punkt ale dzwoniła do chłopaka z przemyconego telefonu komórkowego.

Domyślnie

Punkt nie tyle regulaminu co podpisanej przez nia umowy z tvn, gdzie byla wzmianka o zakazie posiadania telefonow komorkowych i innych mediow sluzacych do komunikacji ze swiatem zewnetrznym. Nie dosc, ze posiadala telefon to jeszcze wydzwaniala z niego do chlopaka.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukiii Zobacz posta
    Ne wiem dokładnie który punkt ale dzwoniła do chłopaka z przemyconego telefonu komórkowego.
    Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Punkt nie tyle regulaminu co podpisanej przez nia umowy z tvn, gdzie byla wzmianka o zakazie posiadania telefonow komorkowych i innych mediow sluzacych do komunikacji ze swiatem zewnetrznym. Nie dosc, ze posiadala telefon to jeszcze wydzwaniala z niego do chlopaka.
    bardzo duża afera była w związku z tym?
    krzyki płacze wyrywanie włosów?
    bo nie wiem czy szukać żeby obejrzeć
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

wlasnie nie - bardzo spokojnie

Domyślnie

Afery nie bylo, laska sie spodziewala, ze ja wywala. Zeby nie to odpadlaby dziewczna, ktora wg mnie ma najwieksza proznie w glowie i co odcinek placze z byle powodu. Nie pamietam jak tam sie ona zwie. Generalnie malo smieszny odcinek byl, wrecz nudny :P
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 03-11-2011 o 21:18 Powód: nie tapamy.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Nie szkoda Wam życia na oglądanie takich bzdetów...?
    Krzysztof Paszkiewicz

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grudziądz/Warszawa

Domyślnie

Ja oglądam, bo występuje tam moja sąsiadka z Grudziądza Ale czemu inni to oglądają - to nie wiem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wer Zobacz posta
    Szykuje większy materiał o różnicach. Ogólnie o błyskaniu. To będzie spory kawałek testu. Prosiłem jednego moderatora, żeby zerknął ogólnie wstępnie na tekst, ale niestety zapomniał. A wyjdzie z tego broszurka.
    Nie zapomniał, ale cierpi z nawału pracy i obowiązków.
    Chociaż pogłoski o mojej śmierci są mocno przesadzone.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Zeby nie to odpadlaby dziewczna, ktora wg mnie ma najwieksza proznie w glowie i co odcinek placze z byle powodu. Nie pamietam jak tam sie ona zwie.
    Ja nazywam ja placzka

Domyślnie

POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Strona 40 z 51 PierwszyPierwszy ... 30383940414250 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów