Close

Strona 38 z 51 PierwszyPierwszy ... 28363738394048 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 504

Domyślnie

Co tu gadać, wystarczy pooglądać -- http://www.terrysdiary.com/
    Ostatnio edytowane przez swider ; 31-10-2011 o 01:36
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Wyciąłem 2 strony o oświetleniu w trakcie sesji foto. Wróćmy do tematu.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Wyciąłem 2 strony o oświetleniu w trakcie sesji foto. Wróćmy do tematu.
    W takim razie poproszę o wyjaśnienie dlaczego tutaj w Cafe gdzie licznik i tak nie liczy, wycina się posty jak najbardziej na temat, natomiast np. w temacie "analogowi ortodoksi !!" gdzie licznik zlicza posty a 90% wypowiedzi to totalne "pierdoły" nie na temat fotograficzny, jakoś nie wzbudzają zainteresowania moderatorów.
    Ostatnio edytowane przez Władca Pixeli ; 31-10-2011 o 01:43
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Co do analogowych ortodoksow - masz rację, to jest jak shout. Ten wątek to wyjątek i nie mamy jak tam wyłączyć licznika.
    Cafe jest "niefotograficzne" i dlatego nie liczymy tutejszych postów. Tak się da ustawić skrypt.
    Liczba postów jest wazna tylko do giełdy. Ale nie widac by analogowi ortodoksi nabijali sobie licznik w tym celu - mają dawno ponad 75.
    Osoba mająca w okolicach 75 postów i wystawiająca coś na giełdzie i tak jest sprawdzana na czym polegały jej ostatnie wpisy i w jakim tempie były płodzone. Gdy były masowe i bez sensu - są usuwane i licznik spada. Niezaleznie od tego gdzie je napisano.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Co do analogowych ortodoksow - masz rację, to jest jak shout. Ten wątek to wyjątek i nie mamy jak tam wyłączyć licznika.
    Cafe jest "niefotograficzne" i dlatego nie liczymy tutejszych postów. Tak się da ustawić skrypt.
    Liczba postów jest wazna tylko do giełdy. Ale nie widac by analogowi ortodoksi nabijali sobie licznik w tym celu - mają dawno ponad 75.
    Osoba mająca w okolicach 75 postów i wystawiająca coś na giełdzie i tak jest sprawdzana na czym polegały jej ostatnie wpisy i w jakim tempie były płodzone. Gdy były masowe i bez sensu - są usuwane i licznik spada. Niezaleznie od tego gdzie je napisano.
    Ale mnie nie chodzi tylko o nabijanie licznika ale o pisanie na temat. We wspomnianych ortodoksach na temat foto nie ma zbyt wiele.
    Tutaj zaczęła się dyskusja jak to często "miernoty" w taki czy inny sposób stają się znanymi postaciami.
    Jednym z takich przykładów był sposób fotografowania lampą na wprost między innymi we wspomnianym programie jako nowy "trend" w fotografii.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Wbrew pozorom w AO jest bardzo wiele na temat fotografii analogowej. Wystarczy wejść i znaleźć. To, że zdarzają się momenty tzw. bezsensowne - cóż, ułómność forum. Uważam jednak, że AO to sól ziemi tego forum i jeżeli widzisz to inaczej, to trudno....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spiritwood Zobacz posta
    Wbrew pozorom w AO jest bardzo wiele na temat fotografii analogowej. Wystarczy wejść i znaleźć. To, że zdarzają się momenty tzw. bezsensowne - cóż, ułómność forum. Uważam jednak, że AO to sól ziemi tego forum i jeżeli widzisz to inaczej, to trudno....
    Czy mam przytoczyć cytaty z ostatnich dni które nie są na temat?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grudziądz/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hertha Zobacz posta
    Która wygra to nie wiem (co ładnie wyjaśnił kolega wyżej), ale wiem na którym etapie odpadnie dziewczyna z mojego miasta
    Edytuje moją wypowiedź Grudziądzanka będzie w finale

Domyślnie

...... Ten wątek to wyjątek i nie mamy jak tam wyłączyć licznika. .....
    Ten wątek to nie wyjątek. Tu jest jeszcze lepszy: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=127512. Głupoty totalne, ale licznik działa.
    Jacek

Domyślnie

Proponuję wyłączyć wyświetlanie ilości postów i będzie problem z głowy, przerabiałem to kilka razy na różnych forach, spam spada o 30% minimum.

Strona 38 z 51 PierwszyPierwszy ... 28363738394048 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów