Szukaj
Słabo coś wyciągałaś. Od kadrów począwszy- a wiem że to i owo warte pokazania masz. W pierwszym kępa traw- po co? Wrażenie przechyłu sprawia. Nie twierdzę że krzywo jest ale takie wrazenie się odnosi.
A odnośnie obróbki- selektywnie trzeba tutaj. Krzywymi powyginać, pomaskować tu i ówdzie tu przyciemnić tam rozjaśnic...
Walcz dalej i się nie zrażaj.
Ale kadry do prezentacji tych miejsc uważniej dobieraj.
Jedynka Ci się podoba?
Pozdrawiam
Mnie 2-ka bardziej pasuje - ten kierunek !
Pzdr.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Andrzej,wielkie dzieki za konkrety.Wlasnie po to wstawiam zdjecia,zeby takie konkrety uslyszec.Mnie jest trudno samej zdjecia ocenic.GC jest piekny... a zdjecie nr 1, wiedzialam ze mi sie oberwie.Wtedy niewiele bylo widac a moja obrobka jest wciaz marna... ale nie ma co,trzeba walczyc.Dzieki.
Z jedynką popróbowałbym pobawić się w przestrzeni L*a*b, z prostym ćwiczeniem zwiększenia nachylenia krzywych koloru. Powinno nabrać więcej życia.
Pozdrówka!
I.
-- Sol omnibus lucet --
...aby nie być gołosłownym, to załączam przykład, mam nadzieję, że Autor(ka) się nie pogniewa. Pół minuty w PS:
Uploaded with ImageShack.us
-- Sol omnibus lucet --
Kilka cennych uwag dostałeś. Wrzucaj większe zdjęcia, kadry dobieraj staranniej, myślę, że masz ich mnóstwo, bo w takim miejscu być to pewnie wszystkie karty masz zapchaneObróbka faktycznie powinna być bardziej zdecydowana, bo chyba nie za wiele jej to włożyłeś. Miejsce kapitalne i z chęcią poczekam na kolejne Twoje odsłony.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Skontaktuj się z nami