Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: powrót...

Domyślnie powrót...

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Ponieważ zgłębiam i fascynuję się dawnymi technikami szlachetnymi - przykro mi ale ja takiego fisiowanka nie kupuję!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Ponieważ zgłębiam i fascynuję się dawnymi technikami szlachetnymi - przykro mi ale ja takiego fisiowanka nie kupuję!
    szanuję Twoje zdanie, nie zmienia to faktu, że tak to sobie wymyśliłem. Zapewne można było pokazać to na tysiąc sposobów, mój jest taki.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    szanuję Twoje zdanie, nie zmienia to faktu, że tak to sobie wymyśliłem. Zapewne można było pokazać to na tysiąc sposobów, mój jest taki.
    Jasne rozumiem i akceptuję to w 100%, niemniej sam efekt nie zmieni niezbyt interesującego miejsca w coś bardziej ciekawego.
    To tak jak by sano zastosowanie np. fotografii otworkowej, czy wykonanie odbitki w technice cyjanotypii, albuminy, gumie arabskiej ... itd. powodowało że fotografia zyskuje dodatkowe walory. Otóż moim zdaniem nie, to tylko sposoby nazwijmy to wyrazu/prezentacji.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Jasne rozumiem i akceptuję to w 100%, niemniej sam efekt nie zmieni niezbyt interesującego miejsca w coś bardziej ciekawego.
    To tak jak by sano zastosowanie np. fotografii otworkowej, czy wykonanie odbitki w technice cyjanotypii, albuminy, gumie arabskiej ... itd. powodowało że fotografia zyskuje dodatkowe walory. Otóż moim zdaniem nie, to tylko sposoby nazwijmy to wyrazu/prezentacji.
    a czy o nie o to chodzi? sposób wyrazu...czy miejsce nie ciekawe? Hmm... bardziej niż spektakularny krajobraz, to oczywiście mz. Cieszę się, że napisałeś, to już świadczy, że nie mogłeś...nie napisać

Domyślnie

A mi się podoba. Uciął bym tylko trochę dołu i dodał góry co by całe drzewko zmieścić w kadrze.

Domyślnie

To zapytam się o to, nie akceptowalne?

Domyślnie

...czy miejsce nie ciekawe?
    Każde miejsce jest ciekawe, wszytko zależy jak Autor zaprezentuje je widzowi
    Zapraszam

Domyślnie

To zapytam się o to, nie akceptowalne?
    Dla mnie nie chociaż zależy w jakim sensie pytasz o akceptowalność
    Każdy z nas ma inaczej, niemniej ja bym takiego kadru nie zarejestrował szkoda by mi było migawki
    Zapraszam

Domyślnie

Dla mnie nie chociaż zależy w jakim sensie pytasz o akceptowalność
    Każdy z nas ma inaczej, niemniej ja bym takiego kadru nie zarejestrował szkoda by mi było migawki
    widać jestem inny, mi nie było szkoda Fotografia jest tak "duża", iż każdy ma swój mały świat, mój ostatnio mocno się zmienił, dla niektórych będzie nie do zaakceptowania

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów