Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: powrót...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    widać jestem inny, mi nie było szkoda Fotografia jest tak "duża", iż każdy ma swój mały świat, mój ostatnio mocno się zmienił, dla niektórych będzie nie do zaakceptowania
    Spoko ja to akceptuję, osobiście brak mi w Twoich fotografiach nazwijmy to polno drzewnych odrobiny kreacji, zmiany ogniskowej, zabawą głębią, planami itd. itd.
    Mówiąc znanym żargonem milionowe drzewo w polu i droga, gdyby tak chociaż światła poszukać spektakularnego - wykładnią niech będzie Pablo 77 Chłop nie ma mega miejsc w okolicy a łapie światło i czaruje!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

A mnie się bardzo podoba, że próbujesz zakombinować trochę inaczej. Uważam, że próby są może nie całkiem udane, ale ciekawe. Zwłaszcza 2. Rozumiem, że podrabianie jakiegoś stylu, efektu określonej techniki, niektórym się nie podoba, to naturalny odruch. Ale są też tacy, którzy ciekawi są co z tego może wyniknąć, więc się nie zniechęcaj.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    A mnie się bardzo podoba, że próbujesz zakombinować trochę inaczej. Uważam, że próby są może nie całkiem udane, ale ciekawe. Zwłaszcza 2. Rozumiem, że podrabianie jakiegoś stylu, efektu określonej techniki, niektórym się nie podoba, to naturalny odruch. Ale są też tacy, którzy ciekawi są co z tego może wyniknąć, więc się nie zniechęcaj.
    też jestem tego zdania

Domyślnie

Mam jeszcze inne stanowisko Nie przepadam za stylizowaniem w fotografii. Wolę tak jak np. robi Ostry. Otworek otworkiem, cyfrę cyfrą. Dlatego te zdjęcia bym widział bez tej stylizacji. Sądzę, że by zyskały, a motyw drogi w krajobrazie to klasyka. Z drugiej strony patrząc, trzeba też eksperymentować bo inaczej nie posuwamy się do przodu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Spoko ja to akceptuję, osobiście brak mi w Twoich fotografiach nazwijmy to polno drzewnych odrobiny kreacji, zmiany ogniskowej, zabawą głębią, planami itd. itd.
    Mówiąc znanym żargonem milionowe drzewo w polu i droga, gdyby tak chociaż światła poszukać spektakularnego - wykładnią niech będzie Pablo 77 Chłop nie ma mega miejsc w okolicy a łapie światło i czaruje!
    Michale myślę,że miejsca są,ale ja jeszcze nie potrafię ich znaleźć

Chociaż z roku na rok więcej dostrzegam,staram się na ile to możliwe w sposób atrakcyjny pokazać dane miejsce

Są miejsca do których potrzebowałbym wejść na duży słup elektryczny,bo tu tak dużych górek nie ma jak w morawach i naszych południowych wzniesieniach.

Dodam tylko,że niektórzy koledzy nie mają w ogóle terenów i muszą jechać minimum 60 km na miejscówki.

Im bardzo współczuję.

Pozdrawiam
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów