Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Domyślnie

A to nie zrozumiałem. Sorki.
    "Optymalna ekspozycja jest kwestią gustu"

Oszczędny w słowach Awatar aro272
    Miasto
    Koszalin/Słupsk

Domyślnie ważna decyzja :))

pjpj666Wiele osób woła tRAWe z LR i wspomaga się PSe, miałem taki problem jak Ty i zdecydowałem się na CNX2+CEP3(sprawdz cene - zaskakująco miła)
    W zasadzie zauważyłem że od 7-miu miesiecy nie używam PSe a mam od czasów 6.0
    Ta kombinacja CNX2+CEP 3.0 / PSe wystarcza mi, ale jak piszą koledzy jeśli wołasz wielkie ilości i chcesz szybko to zrobi to LR - nie miałem cierpliwości do kolorów w tym programie i postawiłem na CNX2.
    D300s, D80, D750, S24-70 F2.8, N17-55 F2.8, N50 F1.8, P135 F2.8, N35 F1.8, S14 F2.8.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hijax_pl Zobacz posta
    No ale PSE to nie LR
    TAblet, PSE9 i Lightrom >> http://allegro.pl/tablet-intuos4-s-s...836557109.html
    Osobno tego bym w życiu nie kupił a w komplecie miła i zjadliwa cena.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aro272 Zobacz posta
    nie miałem cierpliwości do kolorów w tym programie i postawiłem na CNX2.
    Co prawda CNX nie używam i nie interesuję się nim, ale czy już wprowadzili profile icc puszek?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Foto7 Zobacz posta
    TAblet, PSE9 i Lightrom >> http://allegro.pl/tablet-intuos4-s-s...836557109.html
    Osobno tego bym w życiu nie kupił a w komplecie miła i zjadliwa cena.
    Kurcze.. Po takim opisie aukcji nie byłbym pewnie czy ten LR faktycznie jest. No chyba, że to kalka z innego babmosza. LR ściągałeś ze strony Wacoma?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hijax_pl Zobacz posta
    Kurcze.. Po takim opisie aukcji nie byłbym pewnie czy ten LR faktycznie jest. No chyba, że to kalka z innego babmosza. LR ściągałeś ze strony Wacoma?
    PSE9 ściągałem z strony Wacoma a LR był na orginalnym CD z serialem.
    Do ściągnięcia masz Autodesk SketchBook Express 2010, Corel Painter SketchPad oraz PS9. Musisz wybrać jeden program bo po wybraniu dwa pozostałe opcje programów są nie aktywne. Na maila dostajesz klucz do programu który wybrałeś. LR miałem najnowszego z netu i klucz tylko wpisałem. Tablet wielkości A6 wystarczy do zdjęć i nie widziałem uzasadnienia by brać większego za większą kasę.

Pozdrawiam

Domyślnie

Wiem jak ściąganie wygląda bo sam tablet z PSE (jeszcze 6) kupowałem... Zastanawiał mnie ten LR tylko.
    W takim razie cena super atrakcyjna

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów