Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Wciaz zywy....

Domyślnie Wciaz zywy....

Kolejny z debow

Domyślnie

Bardzo fajne. Tylko jak dla mnie (podkreslam jak dla mnie :P) ciutke niebo na gorze za ciemne. Ogolnie BDB+

Domyślnie

Ten najbardziej klimatyczny z calej serii, podoba mi sie w tej zimnej tonacji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez katatjuta Zobacz posta
    Tylko jak dla mnie (podkreslam jak dla mnie :P) ciutke niebo na gorze za ciemne.
    Mi pasuje taka tonacja, jaka jest. Jest pewien mrok, jest fajnie

Domyślnie

Siedze w szkole, i na szkolnych macach wyszlo ci jakies ziarno na niebie, u siebie w domu tego nie widze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Siedze w szkole, i na szkolnych macach wyszlo ci jakies ziarno na niebie, u siebie w domu tego nie widze.
    Lekkie ziarenko jest, po wysostrzeniu wyszlo, kurcze zapomnialem to usunac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Lekkie ziarenko jest, po wysostrzeniu wyszlo, kurcze zapomnialem to usunac
    Male ziarno jescze nikogo nie zabilo. Podoba mi sie chlodna tonacja tego zdjecia.
    I jakos tak ze wszystkich twoich odslon z tego pleneru, (ktore widzialem). To mi jakos najlepiej przypada do gustu, ma to cos. Chyba za tonacje.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Ziarno mi tak bardzo nie przeszkadza,ale jest ok
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Przycięcie góry i dołu dodało by mocy zdjęciu. Tak sobie spróbowałem i mnie zaskoczył efekt. Ciekawy jestem czy spróbowałeś??

Domyślnie

Klimacik jest, ale jakoś mi to ciąży na lewo: drzewo w lewo, słoneczko po lewej, zarośla w tle po lewej... Niby ta żywa gałąź jest po prawej jednak nie daje równowagi. A może mi się tylko tak wydaje.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów