Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Wciaz zywy....

Domyślnie

Faktycznie, lewa częsc kadru jest bogata w elementy składające się na całosc, ale ... rozumiem takie kadrowanie/widzę zamysł.
    Tak mi sie przynajmniej wydaje Kombinowałeś tutaj z modelem i jego budową/kształtem. Pewnie kadr z prawej nie ukazałby już tyle kształtów modela...
    Wciągam tak jest... a klimat tutaj zdecydowanie bierze górę... aaaaa, i tonacja świetna!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Dla mnie mega!!
    Z detalizmu (w wersji finalnej) pozbyłbym się tych krzaczków trawy po lewej przy krawędzi kadru
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Podoba mi się bardzo, z uwagą Nikonozaura.

Domyślnie

ładnie nie ma lipy panie
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Thumbs up

Prześliczne jak zawsze.
    Kadr, obróbka i ten niesamowity nastrój wszechobecny na Twych obrazach ... Bajka to mało powiedziane.

Powiem krótko. Grzegorz masz talent, niewątpliwie go masz! Tym kolejnym obrazem to udowadniasz ... że nie tylko klify i łódki. Ja nigdy nie wątpiłem. Dzień stał się od razu pogodniejszy, mimo, że za oknem dmucha i pada.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    że nie tylko klify i łódki.
    Dzieki, ales poslodzil

Co do klifow i lodek.....kurde milion razy mowilem, ze jeden "wali" pagorki, inny gory a inny jeszcze ciagle jedno drzewo i jest ok, ale jak ja pokaze lodki to jest wielkie bleeee.....ja to mam pod reka, tak jak inni maja swoje widoki i trzeba to zrozumiec, wiele bym dal za Toscansko Morwskie widoczki u mnie ale tutaj poprostu takich nie ma, latwiej o takie w Polsce a drzewa solo to rodzynki i pewnie takie miejscowki w Irlandii mozna policzyc na palcach jednej reki

Domyślnie

Zdjęcie przedniej klasy. Choć zdecydowanie wolę Twoje wyspiarskie foty

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów