Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 180

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Dobra sprawa jasna, jeśli na allegro sprzedaje sklep, a tu mam f-re za to mogę oddać w ciągu 10 dni do sprzedawcy, a sprzedawca ma mi oddać kasę w ciągu 14 dni. Dostałem nalepkę i nową nie porysowaną płytę Pytanie czy dedykowany do Della Windows się instalnie na moim kompie. Jutro test, jak się nie uda to odsyłam z żądaniem zwrotu kasy, rzecz jasna za potwierdzeniem odbioru itd.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kundzior Zobacz posta
    Dobra sprawa jasna, jeśli na allegro sprzedaje sklep, a tu mam f-re za to mogę oddać w ciągu 10 dni do sprzedawcy, a sprzedawca ma mi oddać kasę w ciągu 14 dni. Dostałem nalepkę i nową nie porysowaną płytę Pytanie czy dedykowany do Della Windows się instalnie na moim kompie. Jutro test, jak się nie uda to odsyłam z żądaniem zwrotu kasy, rzecz jasna za potwierdzeniem odbioru itd.
    jezeli kupiłeś to jako firma to nie masz 10 dni na zwrot, jeżeli kupiłeś jako osoba prywatna i... zainstalujesz to tez nie masz 10 dni na zwrot (ustawa nie pozwala na zwrot otwartego oprogramowania)

li i jedynie reklamujesz niezgodność z umową - bo nie masz tego co powinieneś mieć
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Uprawnienia umieszczania postów