Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Taxco czyli...

Domyślnie Taxco czyli...

...jedno z najpiękniejszych miast jakie widziałem.
    Meksyk 2011

*1*
    *2*
    *3*
    *Bonus*
    Pozdrawiam,
    Damian

Domyślnie

Kawał dobrego krajobrazu miejskiego. Najbardziej podobają mi się nr 1 i 3. Gdyby nr 2 był w kolorze lub bardziej "wyrazistej" konwersji to on byłby nr 1. Widok na dwójce (kompozycja) zapiera dech w piersi.

Ps. to i owo można by delikatnie naprostować - warto bo zdjęcia są bardzo dobre.

Edit: dwójka w formacie dozwolonym na forum chyba jednak kolor, przy tej wielkości w cz-b zatraca się mzd nieco zbyt wiele elementów, inaczej oczywiście sprawa by się miała w dużym powiększeniu; super widok, oczu oderwać od niego nie mogę Wrzuć coś jeszcze, jeśli uznasz, że warto, bo motywy są pierwszorzędne.
    Ostatnio edytowane przez Dune ; 12-10-2011 o 18:57

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotodemon Zobacz posta
    ...jedno z najpiękniejszych miast jakie widziałem.
    I tu się w 100% zgodzę.
    Uliczki i życie na nich to niesamowity widok. Chciałem się wybrać na samą górę ale odradzano ze względu na bezpieczeństwo.
    Co do zdjęcia 1 i 2 to dużo ładniejsze widoki miałeś za plecami

P.S.
    Czy zwiedzałeś Meksyk sam czy z przewodnikiem bo jak na razie widzę że byłeś w tych samych miejscach
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Witam!
    Cały set mi się podoba! Fotki mają klimat i przypomniały mi moje własne wędrówki po Meksyku przed laty... Niestety jeszcze w czasach analogowych
    pozdrowienia!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    I tu się w 100% zgodzę.
    Uliczki i życie na nich to niesamowity widok. Chciałem się wybrać na samą górę ale odradzano ze względu na bezpieczeństwo.
    Co do zdjęcia 1 i 2 to dużo ładniejsze widoki miałeś za plecami

P.S.
    Czy zwiedzałeś Meksyk sam czy z przewodnikiem bo jak na razie widzę że byłeś w tych samych miejscach
    Myślę, że zdjęcia nie oddadzą prawdziwego uroku tego miejsca, trzeba tam po prostu być. Również chciałem wybrać się na samą górę do pomnika Chrystusa, ale miałem problemy z odnalezieniem się w tych uliczkach, a czasu też nie było za wiele.

W Meksyku byłem niestety z wycieczką objazdową z polskim przewodnikiem
    Pozdrawiam,
    Damian

Domyślnie

Moge prosic o 2 w wiekszym rozmiarze? Bylaby idealna na pulpit Swietna klatka w polaczeniu z bardzo ladnym BW!! Gratulacje.
    2 i 3 zdecydownie moi faworyci.
    No i czekam na wiecej twoich zdjec z Meksyku!
    d700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zuzus Zobacz posta
    Moge prosic o 2 w wiekszym rozmiarze? Bylaby idealna na pulpit Swietna klatka w polaczeniu z bardzo ladnym BW!! Gratulacje.
    2 i 3 zdecydownie moi faworyci.
    No i czekam na wiecej twoich zdjec z Meksyku!
    Większa wersja >>http://imageshack.us/photo/my-images/90/dsc5729.jpg/

A inne zdjęcia z Meksyku można oglądac porozrzucane na forum, a wszystkie znajdą się w dziale "turystyka fotograficzna''
    Pozdrawiam,
    Damian

Domyślnie

2 bardzo mi się podoba, przede wszystkim za kadr, ale ciekawa jest też obróbka.

Domyślnie

Bardzo dobrze pokazane.

Domyślnie

Dla tych co chcą zobaczyć uroki uliczek w Taxco i trochę pospacerować
    Link do miejsca gdzie było zrobione zdjęcie "bonus"
    http://maps.google.com/maps?q=Taxco,...,,0,-0.17&z=19
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów