Szukaj
Kawał dobrego krajobrazu miejskiego. Najbardziej podobają mi się nr 1 i 3. Gdyby nr 2 był w kolorze lub bardziej "wyrazistej" konwersji to on byłby nr 1.Widok na dwójce (kompozycja) zapiera dech w piersi.
Ps. to i owo można by delikatnie naprostować - warto bo zdjęcia są bardzo dobre.
Edit: dwójka w formacie dozwolonym na forum chyba jednak kolor, przy tej wielkości w cz-b zatraca się mzd nieco zbyt wiele elementów, inaczej oczywiście sprawa by się miała w dużym powiększeniu; super widok, oczu oderwać od niego nie mogęWrzuć coś jeszcze, jeśli uznasz, że warto, bo motywy są pierwszorzędne.
Ostatnio edytowane przez Dune ; 12-10-2011 o 18:57
I tu się w 100% zgodzę.
Uliczki i życie na nich to niesamowity widok. Chciałem się wybrać na samą górę ale odradzano ze względu na bezpieczeństwo.
Co do zdjęcia 1 i 2 to dużo ładniejsze widoki miałeś za plecami
P.S.
Czy zwiedzałeś Meksyk sam czy z przewodnikiem bo jak na razie widzę że byłeś w tych samych miejscach
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
Witam!
Cały set mi się podoba! Fotki mają klimat i przypomniały mi moje własne wędrówki po Meksyku przed laty... Niestety jeszcze w czasach analogowych
pozdrowienia!
Myślę, że zdjęcia nie oddadzą prawdziwego uroku tego miejsca, trzeba tam po prostu być.Również chciałem wybrać się na samą górę do pomnika Chrystusa, ale miałem problemy z odnalezieniem się w tych uliczkach, a czasu też nie było za wiele.
W Meksyku byłem niestety z wycieczką objazdową z polskim przewodnikiem![]()
Pozdrawiam,
Damian
Moge prosic o 2 w wiekszym rozmiarze? Bylaby idealna na pulpitSwietna klatka w polaczeniu z bardzo ladnym BW!! Gratulacje.
2 i 3 zdecydownie moi faworyci.
No i czekam na wiecej twoich zdjec z Meksyku!
d700
Większa wersja >>http://imageshack.us/photo/my-images/90/dsc5729.jpg/
A inne zdjęcia z Meksyku można oglądac porozrzucane na forum, a wszystkie znajdą się w dziale "turystyka fotograficzna''![]()
Pozdrawiam,
Damian
Dla tych co chcą zobaczyć uroki uliczek w Taxco i trochę pospacerować![]()
Link do miejsca gdzie było zrobione zdjęcie "bonus"
http://maps.google.com/maps?q=Taxco,...,,0,-0.17&z=19
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
Skontaktuj się z nami