Close

Strona 34 z 51 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 504
    Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Wygra dziewczyna z numerem 4, zdesperowana, doświadczona czyli wie jak to zrobić

ps
    zdjęcia mogą być fajną inspiracja dla fotografów ślubnych na plenery na ten przykład

Domyślnie

Super zdjęcia, zawodowstwo....
    Nie wiem czy zrobienie takich zdjęć nastręcza aż takie trudności i stwarza ogrom problemów, gdy dysponuje się super wyposażonym studiem, sztabem osób, grafikiem i Hasselem
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Nie widzialem Klanu od 2 lat, ale Rodzinka.pl to dla mnie jeden wielki product placement - serial OK, ale natlok IKEI, Almy (w pierwszej serii), konsol do gier byl niesmaczny.
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

Co do tap madl i innych idoli, jakby ktoś się łudził, to chodzi o pensje dla jury. Uczestnicy są w sumie przeszkadzającym elementem. Przecież jury nie siedzi tam po 100 zł od odcinka, w przypadku niektórych osób są to pewnie kwoty z 4 lub 5 zerami. Chodzi o to, żeby wylansować jury i oczywiście zebrać ileś widowni i reklam. Reszta to tylko pretekst do reklam i pensji.
    D, F, Xmm/xx, Już sam się gubię w tym wszystkim.

Domyślnie

Trudno żeby w show miało nie przynosić zysków, a telewizja działać charytatywnie. BTW. Którego konkretnie trzeba lansować. bo jest za mało znany? Jedynie Piotrowska mi przychodzi do głowy.
    Ostatnio edytowane przez ThomasVoland ; 08-10-2011 o 06:56

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Jedynie Piotrowska mi przychodzi do głowy.
    Piotrowska to w sumie jest najbardziej znaną osobą z tego dżuryyy, tylko przed laty była znana, prowadziła fajne programy o filmie, o gwiazdach ect. Na jakiś czas gdzieś przepadła.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grudziądz/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Wygra dziewczyna z numerem 4, zdesperowana, doświadczona czyli wie jak to zrobić

ps
    zdjęcia mogą być fajną inspiracja dla fotografów ślubnych na plenery na ten przykład
    Niestety "doleci" tylko do 7 odcinka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wer Zobacz posta
    Co do tap madl i innych idoli, jakby ktoś się łudził, to chodzi o pensje dla jury. Uczestnicy są w sumie przeszkadzającym elementem. Przecież jury nie siedzi tam po 100 zł od odcinka, w przypadku niektórych osób są to pewnie kwoty z 4 lub 5 zerami. Chodzi o to, żeby wylansować jury i oczywiście zebrać ileś widowni i reklam. Reszta to tylko pretekst do reklam i pensji.
    Chyba sobie żartujesz Przecież TVN to nie instytucja charytatywna która utrzymuje "gwiazdy". To właśnie te "gwiazdy" mają pracować na TVN. Taki program robiony jest tylko i wyłącznie po to, żeby zarobić kaaaasęęęęę
    A to że trzeba zatrudnić jakieś tam "dziury"* i wydać na to krocie, to niestety konieczna inwestycja która musi się zwrócić bo jak się nie zwróci to "dziura" wylatuje.

Swoją drogą to na tyle badziewia (programy typu Mam Talent itp) jakie produkują różne TV to jakoś wyjątkowo mało ludzi odnosi długodystansowy sukces.

*mam na myśli jury a nie dziewczyny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hertha Zobacz posta
    Niestety "doleci" tylko do 7 odcinka
    A co już wiadomo kto wygra ?
    Pozdrawiam:
    Jaromir

Domyślnie

Z tego co pamiętam z umowy z uczestniczkami - te 13 dziewczyn było zamnięte w domu modelek 24 lipca. Wykluczają po jednej, ale chyba do momentu gdy zostaną 3 uczestniczki. Tego juz nie jestem pewien - ostatnia trójka będzie z sobą konkurować gdy TVN dojdzie z emisjami odcinków do tego momentu. Będzie to w grudniu. I wtedy się zdecyduje która wygrała.
    W skrócie - teraz to wiadomo jakie 10 odpadło. Nie wiadomo jaka wygrała. Jest klauzula wysokiej kary (50 tys zł) dla uczestniczki zdradzającej jakiekolwiek detale przed emisją odcinka.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Strona 34 z 51 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów