Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Domyślnie blue e m o t i o n s

Witajcie!

W sklepach pazdziernikowy numer FOTO, a na okladce moje zdjecie z piekna Carla:

Ktos mi ostatnio napisal o tym zdjeciu "love it or hate it"
    a Wy co myslicie?

Tutaj calosc sesji:
    http://www.behance.net/gallery/Blue-emotions/2290602

Pozdrawiam!

Domyślnie

Nie musisz pytać, wiesz, że to klasa sama w sobie
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Kurczę, akurat dostałem dzisiaj w ręce FOTO i nie przypuszczałem nawet, że to Twoje zdjęcie. Do troszkę innych klimatów przyzwyczaiłaś
    Oczywiście sesja rewelacyjna technicznie, top.

Domyślnie

No to ja jestem na drugim końcu skali. Na pewno nie "hate", ale nie ujęły mnie emocje w tym wydaniu. Wzruszam ramionami i pędzę dalej.

Domyślnie

ale tu nie ma emocji

Natomiast 2gie zdjecie z tej strony:
    http://www.behance.net/gallery/Blue-emotions/2290602 (to po prawej w pierwszym rzędzie )
    jest bardzo ok.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 09-11-2013 o 02:26

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pilon Zobacz posta
    Nie musisz pytać, wiesz, że to klasa sama w sobie
    Żartujesz, prawda?

To zdjęcie jest najgorsze setu pod każdym względem. Zaprezentowane pojedyncze niczym nie wskazuje na zdjęcie Asi. Oświetlone strasznie, makijaż i stylizacja pasuje raczej do kobiety a nie dziewczynki. Pozostałe, które można obejrzeć na stronie, to zupełnie inna historia...

Szczerze, chciałbym wymienić kilka zdań z redaktorem pisma, dlaczego akurat zdecydował się wystawić to zdjęcie. Ono nawet nie jest z gatunku brzydoty i stylizowanej tandety. Pojedyncze jest po prostu nudne i nieciekawe. Obok takiej okładki przechodzi się obojętnie a szkoda, bo Asia robi fantastyczne zdjęcia z niebanalną stylistyką na przykładzie których można się tylko uczyć.
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

Też tam emocji nie widzę (tzn na okładkowym są ok, ale na pozostałych nie ma), a same zdjęcia nie zatrzymały by mnie nawet na sekundę. Więc coś chyba jest w tym love or hate, bo inne Twoje zdjęcia zawsze lubiłem.
    Ostatnio edytowane przez ThomasVoland ; 10-10-2011 o 23:23

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fushiro Zobacz posta
    Żartujesz, prawda?

To zdjęcie jest najgorsze setu pod każdym względem. Zaprezentowane pojedyncze niczym nie wskazuje na zdjęcie Asi. Oświetlone strasznie, makijaż i stylizacja pasuje raczej do kobiety a nie dziewczynki. Pozostałe, które można obejrzeć na stronie, to zupełnie inna historia...

Szczerze, chciałbym wymienić kilka zdań z redaktorem pisma, dlaczego akurat zdecydował się wystawić to zdjęcie. Ono nawet nie jest z gatunku brzydoty i stylizowanej tandety. Pojedyncze jest po prostu nudne i nieciekawe. Obok takiej okładki przechodzi się obojętnie a szkoda, bo Asia robi fantastyczne zdjęcia z niebanalną stylistyką na przykładzie których można się tylko uczyć.
    Nie żartuję i przyznam, że zupełnie nie rozumiem Twoich postulatów. A dodam, że cenię sobie zawsze Twoje wypowiedzi

Ps. Odniosłem się do wszystkich zdjęć, również tych z linka. Nie mogę się zgodzić z postulatem, że każde zdjęcie zawsze musi wskazywać na fotografa - to wręcz niebezpieczne, mieć manierę aż do bólu, a czasem nawet niemożliwe, ze względu na zleceniodawców. Chciałbym też dodać, że to nie jest dziewczynka Młoda, ale kobieta, nawet wyrośnięta na 175 cm i biust 75C (z przymrużeniem oka te cechy kobiece oczywiście podaję ), co w razie wątpliwości można znaleźć po 15 sek szukania, więc tutaj również nie rozumiem zarzutów. Światło dobre, trudne do osiągnięcia, makijaż i "stylizacja" trudne oświetleniowo, a bardzo dobrze rozwiązane. Życzyłbym sobie takich zdjęć
    Ostatnio edytowane przez pilon ; 11-10-2011 o 06:46
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

akurat to mi się nie podoba. Podejrzewam że gdyby autorka wstawiła jakiś totalny badziew też byście się nad fota spuszczali. Cenię sobie bardzo autorkę, lubie Jej portfolio i styl, ale tym zdjęciem nie porywa. I nie mam absolutnie problemu by to napisac. Nie róbcie tutaj tez TWA, heeeeloł !!

Domyślnie

niesamowita, jak zawsze :]

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów