Close

Strona 247 z 371 PierwszyPierwszy ... 147197237245246247248249257297347 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 461 do 2 470 z 3702
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nem Zobacz posta
    Problem w tym, że po przesiadce na OS-X po prostu nie da się wrócić do windowsa (przynajmniej ja tak mam).
    Niebezpieczne stwierdzenie na tym forum, zaraz Cię zjedzą Ale nie martw się bo ja też tak mam.

Domyślnie

Ja tam się nie ograniczam, na PC mam Windows 7, na MacBooku mam OS X Lion i oba lubię

Domyślnie

Ja mam w domu OSX, w pracy Windowsa i jakoś żyję
    "Optymalna ekspozycja jest kwestią gustu"

Domyślnie

Właśnie sobie czytam o Siri, nawet nie wiedziałem, że to taka rewolucja
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Siri... a języki słowiańskie pojawią się za lat 10 o ile w ogóle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Właśnie sobie czytam o Siri, nawet nie wiedziałem, że to taka rewolucja
    To była rewolucja, ale 2 lata temu jak aplikacja weszła do AppStore. Ale niestety Apple sobie ją zakupilo i zaimplementowało, jako przełomowe i niesamowite i innowacyjne, w ip4s. A dla tych, którzy ściągnęli ją z AppStore pozostanie komunikat, ze ich aplikacja przestanie działać niestety, i muszą sobie zakupić ip4s. Źródło http://pclab.pl/news47333.html
    Ostatnio edytowane przez waldeka ; 09-10-2011 o 13:12

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez waldeka Zobacz posta
    Ale niestety Apple sobie ją zakupilo i zaimplementowało
    Podobnie jak wiele innych firm i rozwiązań. Na przykład mało kto dziś pamięta, że Adobe Photoshop zawdzięcza swój rozwój Aldus Photostyler'owi który został kupiony i uśmiercony. Ilości identycznych przejęć w wykonaniu Microsoftu chyba nikt nie zliczy.
    Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 09-10-2011 o 13:27
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

To była rewolucja, ale 2 lata temu jak aplikacja weszła do AppStore. Ale niestety Apple sobie ją zakupilo i zaimplementowało, jako przełomowe i niesamowite i innowacyjne, w ip4s.
    a wiesz dlaczego ograniczyli wsparcie do ip4s?

Domyślnie

Ale niestety Apple sobie ją zakupilo i zaimplementowało, jako przełomowe i niesamowite i innowacyjne, w ip4s.
    To co tym ruchem zrobiło apple to przedstawienie tego rozwiązania masom. Większość ludzi nie miała pojęcia co to robi, do teraz.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Mnie co chwile zadziwiaja kolejne pomysly, jak ten sprzet mozna wykorzystac w praktyce -> Photojournalists turn to the iPad to tell their stories
    regulamin

Strona 247 z 371 PierwszyPierwszy ... 147197237245246247248249257297347 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów