Close

Strona 244 z 371 PierwszyPierwszy ... 144194234242243244245246254294344 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 431 do 2 440 z 3702

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Nie wiem czy się tym zeszmacili, ten rynek przestał IBMa interesować i pozbyli się produktu
    Ale klientów nie przestały interesować znakomite notebooki IBM. Do dziś kupa ludzi szuka serii T.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Ale klientów nie przestały interesować znakomite notebooki IBM. Do dziś kupa ludzi szuka serii T.
    IBMowi wyszło to zapewne na zdrowie, co jak co, ale w tej firmie potrafią bardzo dobrze liczyć Tak samo jeżeli chodzi o procesory dla Apple, w dłuższej perspektywie nie opłacało się IBMowi tego produkować.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

A swoją drogą ostatnio noszę się z zakupem niedrogiej stacji roboczej. Nie mam zamiaru obrabiać zdjęć (przez pięć lat się nie nauczyłem, to już się raczej nie nauczę). Czy takie: http://allegro.pl/apple-power-mac-g5...843559458.html będzie wyraźnie wolniejsze od MBPro C2D 2,4? Jestem tak zwanym programistą, planuję do power maca podłączyć dwa monitory 19" i mieć wygodne stanowisko pracy.
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

Mam taki komputer ale w wersji chyba 2x2,5GHz. Wg porównania prędkości CPU, jest równo 2x wolniejszy niż nowy model z jednym czterordzeniowym Xeonem 2,93GHz.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.

Domyślnie

Czyli w zasadzie dla moich potrzeb wystarczający. Szkoda tylko, że na G5 nie da się zainstalować os-a wyższego niż 10.5.x. No ale na notku mam także leoparda i nie narzekam.
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

No i nie zapominaj, że masz wolniejszą pamięć, szynę itd. To nie będzie demon prękości.

Domyślnie

Nie musi, generalnie chodzi mi o dużą ilość ramu (taki netbeans potrafi wciągnąć co łaska). Ceny są bardzo kuszące - do tysiaka można mieć fajne pudło, a jeżeli jednak okaże się, że to zbyt wolne, to dostanie siostra w prezencie i kupię coś nowszego. Na razie szlag mnie trafia w codziennej pracy na laptopie i chcę wrócić do wygodnej stacjonarki.

Domyślnie

Nie lepiej jakiś mini?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Nie lepiej jakiś mini?
    Nie ten lans.

A poważnie, do Mac Pro można wsadzić RAID0 na dyskach SSD, który zrobi inną kategorię szybkości, lepszą grafikę, furę RAM-u, podłączyć kilka monitorów. Mini tego nie daje.

Domyślnie

Powiadasz? Hm, ale czy da się do tego cuda podłączyć dwa monitory? Taką mam fantazję, bo zawsze pracowałem na stacjonarkach z dwoma "displejami".

Edit: Lans to by był gdybym sobie D3 z wieeelką lufą kupił i po parku chadzał dziewczęta zachwycać Problem w tym, że po przesiadce na OS-X po prostu nie da się wrócić do windowsa (przynajmniej ja tak mam). Stąd pomysł na zakup niedrogiego pudła, może być nawet w wizualnym stanie agonalnym, byleby działał.
    Ostatnio edytowane przez nem ; 07-10-2011 o 16:14

Strona 244 z 371 PierwszyPierwszy ... 144194234242243244245246254294344 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów