Tak sobie siedział, a mi, mimo pewnego już wieku, za każdym razem gdy go widziałem, robiło się jakoś żal.
Szukaj
Tak sobie siedział, a mi, mimo pewnego już wieku, za każdym razem gdy go widziałem, robiło się jakoś żal.
Mi się podoba.
Witam!
Pomysł, klimat i b&w fajne, nie jestem pewien kadrowania - albo troszkę ciaśniej, żeby te rzeźbione elementy ganku tworzyły "ramkę" dla całości, albo przeciwnie - trochę szerzej, żeby zmieścić cały ganek w kadrze.
pozdrowienia!
Wielkie dzięki za komentarze.
Stałem tam i myślałem nad kadrem dobrą chwilę, kiedy czekałem na ten lekki promyk światła padającego na misia.
Zgodnie z zasadą "statyczny temat - jeden strzał", wybrałem taką kompozycję właśnie dlatego, żeby stworzyć tę ramkę, ale też zachować pewien kontekst otoczenia. Drugiej szansy sobie nie dałem![]()
no, fajnie by bylo gdyby bylo partia jakiegos setu
Nie no, nie sadze ze mis by na to poszedl. Z natury sa bardzo leniwe, sam widzisz ze jest dosyc mlody a zachowuje sie jak emeryt bez woli zycia.
>set = reportaz miejski/wiejski, wiecej fot innych chat, ludzi,zyciana wsi etc -- taki pomysl mi
Przyszedl do glowy patrzac na to zdjecie. Fajna szarowka, ktora mialaby dopelnienie w jakiejs ciekawej historii
Dołóż teksturę a'la telewizor lampowy i zdjęcie jak z TV..
Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..
Skontaktuj się z nami