Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Stary kumpel

Domyślnie Stary kumpel

Tak sobie siedział, a mi, mimo pewnego już wieku, za każdym razem gdy go widziałem, robiło się jakoś żal.

Domyślnie

Mi się podoba.

Domyślnie

Witam!
    Pomysł, klimat i b&w fajne, nie jestem pewien kadrowania - albo troszkę ciaśniej, żeby te rzeźbione elementy ganku tworzyły "ramkę" dla całości, albo przeciwnie - trochę szerzej, żeby zmieścić cały ganek w kadrze.
    pozdrowienia!

Domyślnie

Wielkie dzięki za komentarze.

Stałem tam i myślałem nad kadrem dobrą chwilę, kiedy czekałem na ten lekki promyk światła padającego na misia.

Zgodnie z zasadą "statyczny temat - jeden strzał", wybrałem taką kompozycję właśnie dlatego, żeby stworzyć tę ramkę, ale też zachować pewien kontekst otoczenia. Drugiej szansy sobie nie dałem

Domyślnie

no, fajnie by bylo gdyby bylo partia jakiegos setu
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez judith_manson Zobacz posta
    no, fajnie by bylo gdyby bylo partia jakiegos setu
    Ale miałem go poprosić, żeby zmienił pozę?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Ale miałem go poprosić, żeby zmienił pozę?
    Nie no, nie sadze ze mis by na to poszedl. Z natury sa bardzo leniwe, sam widzisz ze jest dosyc mlody a zachowuje sie jak emeryt bez woli zycia.

>set = reportaz miejski/wiejski, wiecej fot innych chat, ludzi,zyciana wsi etc -- taki pomysl mi
    Przyszedl do glowy patrzac na to zdjecie. Fajna szarowka, ktora mialaby dopelnienie w jakiejs ciekawej historii
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez judith_manson Zobacz posta
    Nie no, nie sadze ze mis by na to poszedl. Z natury sa bardzo leniwe, sam widzisz ze jest dosyc mlody a zachowuje sie jak emeryt bez woli zycia.

>set = reportaz miejski/wiejski, wiecej fot innych chat, ludzi,zyciana wsi etc -- taki pomysl mi
    Przyszedl do glowy patrzac na to zdjecie. Fajna szarowka, ktora mialaby dopelnienie w jakiejs ciekawej historii
    Aaa, no chyba, że tak. Również zaczynam ostatnio widzieć przewagę sekwencji nad zdjęciami pojedynczymi. Niestety. o dobrą jest tak trudno

Domyślnie

Dołóż teksturę a'la telewizor lampowy i zdjęcie jak z TV..
    Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..

Uprawnienia umieszczania postów