Było w tym wątku?
Dżoana ma w dupie co o niej myślą, a także całkiem
fajna jest![]()
Szukaj
Było w tym wątku?
Dżoana ma w dupie co o niej myślą, a także całkiem
fajna jest![]()
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
Jakby miała w d...szy to by nie nosiła. Ma dystans.
nowa edycja, nowe nabytki
chyba będzie lepiej jak poprzednio
brak
Właśnie się zastanawiałem, czemu jeszcze nie ma nowego bądź odświeżonego wątku.
Zapowiada się trochę śmiechu![]()
Oj zapowiada : ) Zabawne było też jak wczoraj Tyszka fotografował te laski z lampą skierowaną palnikiem na wprost i co gorsza te zdjęcia tam pokazali na kilka sekund.
Obejrzałem na stronie TVN. Kurde...ktoś to naprawdę bierze na serio? Reality show i tyle. Biedne dziewczyny.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
No te fotki Tyszki w migawkach z wypalonymi licami tych dziewcząt mnie powiem poraziły.
lepiej by mu wyszły jakąś małpką, ale szoł musi być.
Nie które riposty były zdrowo chamskie ze strony jury do kandydatek, ale i tak parsknełem śmiechem, co zrobić, oglądam w końcu program rozrywkowy.
Nie oglądałem 3 pierwszych odcinków I serii, więc porównania nie mam, ale obecne niektóe dziewczyny wydają się dość kumate, ale pewnie w drugim odcinku nabiorą z 5 płaczek wstydzących się swojego biustu i będzie norma.
brak
Może ktoś przyuważył jakim szkłem fotografował w dzisiejszym odcinku Woliński ? Bo to chyba od Nikona graty były.
Jakby 24-70 wyglądało mi.
Skontaktuj się z nami