Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

MZ. świetne są te zdjęcia. Nie dość, żę piwo ładnie podświetlone to i te kolorowe światła drugiego planu robią klimacik. Ja wybieram numer 2. Jakoś najlepiej mi się komponuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_wozniak Zobacz posta
    jedynka pasowałaby do żurawinowej Finlandii ale to była sesja na szybko z minimalnym budżetem może kiedyś
    Właśnie o takim czymś myślałem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_wozniak Zobacz posta
    nie wiem jak się to fachowo nazywa, ale moja dziewczyna kupiła to kiedyś w cyrku i składa się to z cieniutkich plastikowych rureczek albo włosków i jak się podświetli od spodu latarką jakąś to kocówki tych włosków zaczynają świecić... nie wiem czy wiadomo o co chodzi :P
    Leży mi ta zabawka w szufladzie od prawie dwóch lat i czeka aż będę malował światłem ale nie mam natchnienia.

3. Najlepsza!
    Uczę się... Dobry sprzęt, kijowe umiejętności

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paparazzi89 Zobacz posta
    Leży mi ta zabawka w szufladzie od prawie dwóch lat i czeka aż będę malował światłem ale nie mam natchnienia.!
    to czas się pobawić fajne efekty daje
    w czasie robienia zdjęć piwa naszło nas też na zrobienie konturu twarzy z profilu tą zabaweczką właśnie.
    trochę zabawy trzeba i ciężko się nie śmiać, jak się po twarzy smyra tymi włoskami
    efekt:

Domyślnie

fakt! twarz super też
    ostatnio jak robiliśmy warsztaty fotograficzne dla osób niepelnosprawnych to właśnie robiliśmy malowanie światłem, szkoda że nie przypomniało mi się o tej zabawce, świeciliśmy telefonem i latarką
    co do nie śmiania się to jedna osoba nie ma zdjęcia bez śmiania - czyli nieporuszonego :P
    Uczę się... Dobry sprzęt, kijowe umiejętności

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów