Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Desperados + light painting

Witam,
    ostatnio postanowiłem spróbować swoich sił w fotografii produktów i zacząłem się bawić malowaniem światłem na tle butelki Desperadosa (moja dziewczyna malowała, ja tylko wciskałem spust migawki :P). Na tę zabawę natchnęła mnie kampania koniaku Hennessy gdzie taka technika była właśnie użyta
    Poniżej znajdują się rezultaty tej zabawy

1.

2.

3.

Więcej zdjęć na BLOGU
    Oświetlenie w tym wątku

Domyślnie

Ostatnie najlepsze, najlepiej zagrało to światło.

Domyślnie

Dokładnie ostatnie pasuje do charakteru Desperadosa. Czym robiony był ten efekt?
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

nie wiem jak się to fachowo nazywa, ale moja dziewczyna kupiła to kiedyś w cyrku i składa się to z cieniutkich plastikowych rureczek albo włosków i jak się podświetli od spodu latarką jakąś to kocówki tych włosków zaczynają świecić... nie wiem czy wiadomo o co chodzi :P

Domyślnie

Podoba mi się, fajna zabawa. Pamiętam swoje początki z fotografią, w podobne rzeczy się bawiłem ale nie z takimi efektami oczywiście. Pozdrawiam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_wozniak Zobacz posta
    nie wiem jak się to fachowo nazywa, ale moja dziewczyna kupiła to kiedyś w cyrku i składa się to z cieniutkich plastikowych rureczek albo włosków i jak się podświetli od spodu latarką jakąś to kocówki tych włosków zaczynają świecić... nie wiem czy wiadomo o co chodzi :P
    Skumałem o co chodzi.
    Gratki za pomysł i wykon.
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

Fajnie całość wyszła, zwłaszcza ostatnie. A świecące coś to nić innego jak światłowód albo coś podobnego o takim samym działaniu.
    Wyślij do browaru, może dostaniesz jakieś gadżety
    Ostatnio edytowane przez proximus323 ; 04-10-2011 o 12:31

Domyślnie

już myślałem właśnie czy by nie wysłać ale jeszcze spróbuje wymazać tłoczony napis z tyłu i jak mi się uda to może wyślę

Domyślnie

Podoba się. Malowanie światłem na prawdę wyszło Ci świetnie. Jedynka jest super ale nie do tego piwa. Tam można by postawić coś bardziej % Ogólnie rewelacja

Domyślnie

jedynka pasowałaby do żurawinowej Finlandii ale to była sesja na szybko z minimalnym budżetem może kiedyś

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów