No jasne, tylko wielu ludzikom nie może się zmieścić w głowie, dlaczego używamy akurat takiego systemu (obojętnie czy win czy os x)![]()
Szukaj
No jasne, tylko wielu ludzikom nie może się zmieścić w głowie, dlaczego używamy akurat takiego systemu (obojętnie czy win czy os x)![]()
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Bo wielu ludzi nie miało z nim styczności, bo mieli ale chwilową albo poprostu ich ten system nie ujął tak jak nas. Proste... Dla każdego jest to subiektywne odczucie i kwestia w czym mu się lepiej pracuje.
Wybaczcie że wam przerwę wojnę na chwilę, ale potrzebuję programu który wyciśnie z procesora wszystko i pokaże monit jeśli będą jakieś błędy. Czyli jakiś stress test spu do oc. Muszę podkręcić procesor i wcześniej zawsze pod windowsem testowałem, tam jest Orthos który potrafi skatować procesor że temperatury ma jeszcze wyższe niż normalnie w największym stresie. Niestety po wymianie płyty głównej windows się wywalił (jak to windows), OS X oczywiście działa ciągle bezproblemowo. Czegoś podobnego do Orthosa mi potrzeba na OS X. Mam teraz CPU Test ale on chyba nie jest tak dobry, ew. raczej potrzebuje sporo więcej czasu na sypanie errorami.
Przede wszystkim warto odpowiedzieć na pytanie nie dlaczego ktoś lubi niewolę os x-ów, czy windowsów, a nie woli wolności linuksów, tylko dlaczego właśnie wybiera maszynę apple, która kompletnie pogrąża go w uzależnieniu i finansowym bankructwie.
Maszyna, której idea była dla mnie już od jej zarania dość niepojęta, choćby w próbie upakowania wszystkiego w jednym, co jest dość idiotyczne i z bardzo wielu względów i z mojego punktu widzenia pierońsko niepraktyczne, ponieważ nie mieszkam w szafie i mam na wszystko miejsce.
Dziwię się też, że naród, który tak lubuje się w dużym, dał się i ciągle daje uwodzić czymś zupełnie odwrotnym, czyli jakimś maleństwom, które choć może i niebrzydkie, ale kompletnie nieużyteczne, bo ogolone z wszystkiego, co w prawdziwych maszynach może się przydać i się przydaje.
Niechaj więc to zwolennicy apple zaczną tu pisać peany, a ja chętnie posłucham, jakie to niezwykłe zalety, oprócz zniewalającej urody, mają te dziwne pudełka z dość podejrzaną zawartością.
Medice, cura te ipsum.
LOL
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
Nie chcę już tego syfu, ale ostatecznie zdecydowałem postawić win xp na OS Xie. Dam mu osobny pulpit i tyle.W ten sposób będzie się dało sprawdzić procesor tak samo, jakby sam windows był odpalony no nie? Tylko czy XP 32bit wystarczy, czy musiałby być 64 bitowy system żeby w pełni zakatować procesor? Wypadłem z tematu na może na 2 lata i czuję się jakbym zaczynał od zera ;/
EDIT/// Jakieś namiary na tego IntelBurnTest? bo wszędzie mi znajduje pod windowsa, a na stronie intela albo nie ma, albo znaleźć nie potrafię
Ostatnio edytowane przez ThomasVoland ; 04-10-2011 o 21:19
Skontaktuj się z nami