Close

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 87

Wątek: Pomożecie ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joanna_j Zobacz posta
    wiec po co prosic tu o pomoc w obrobce ? zeby sobie popatrzec na forum ? raczej nie . po co mialby ktos poswiecac swoj czas i obrabiac zdjecie skoro tego zdjecia nie mozna nigdzie uzyć ?
    gdy ja pomagalam w obrobce co prawda prostrzej niz ta to nic zlego bylo w tym ze ta osoba wstawila sobie to zdjecie . po to wlasnie jej pomagalam
    naprawdę ręce mi opadły po tym co tu przeczytałem. Ja natomiast widze wiele złego w tym co zrobiłaś, dodatkowo dodałem jeszcze post ostrzegający Cie przed tym pomysłem (jak widać nieskutecznie) a teraz żądam NATYCHMIASTOWEGO usunięcia zdjęcia które było przeze mnie wyretuszowane z Twojego profilu. Mam nadzieję, ze wyraziłem się wyjątkowo jasno i zrozumiale ?
    Bo zakładam że jeszcze chcesz pobyć chwile na tym forum i maxmodels, prawda ?

Domyślnie

wiec po co prosic tu o pomoc w obrobce ? zeby sobie popatrzec na forum ? raczej nie . po co mialby ktos poswiecac swoj czas i obrabiac zdjecie skoro tego zdjecia nie mozna nigdzie uzyć ?
    gdy ja pomagalam w obrobce co prawda prostrzej niz ta to nic zlego bylo w tym ze ta osoba wstawila sobie to zdjecie . po to wlasnie jej pomagalam
    naprawde nie widzisz nic zlego w swoim zachowaiu?

joanna_j
    Gość

Domyślnie

bognik nic nie jest wklejone uciete itd
    zwykla zmiana kolorow na zdjeciu

Domyślnie

podejrzewam że Czornyj tez Ci zgody nie da na swój retusz w Twoim profilu.

Domyślnie

Po to aby sie uczyc i nauczyć, po to aby zobaczyć co i jak można zrobić ze zdjęciem, ale samodzielnie.
    Koledzy pokażą, pomogą, powiedzą co i jak ale musisz zrobić to sama a nie wykorzystywać pracę innych.

Domyślnie

....może po to, zeby autora(ka) ,widział ile mozna wycisnac ze zdjecia ,lub wskazać mniej doswiadczonym w postprocesie kierunek,tak aby i jego zdjecia miały blask ?
    Pozatym ,kazdy ma inną wizję obróbkowa danej fotografi , i prosząc o pomoc ,chcemy zobaczyć ,jak to robią lepsi od nas,a wtedy mówimy: O, to jest zajebiaszcze , i powoli dążymy do efektu ,który to tak nas wprowadził w zachwyt.
    I tym o to sposobem ,poswięcony czas kolegów ,nie idzie w niebyt ,tylko procentuje w postaci naszych, coraz to przyjemniejszych dla oka fotografi.
    Mam nadzieje ze odpowiedziałem na twoje pytanie "PO co"

joanna_j
    Gość

Domyślnie

a to nie jest zdjecie obrobione przez kogos na tym forum . trzeba bylo poradzic sobie samemu . wyszlo gorzej ale przynajmniej nikt nie stwierdzi ze wstawiam kogos "wypociny"

Domyślnie

WOW ! Czyli w 10 minut uświadomilismy Ci ze się nie kradnie cudzych pomysłów i podpisuje jako własne oraz że to nieładnie i ogólnie feee i mozna mieć za to bubu i zła reputację TO DOBRZE !! Kolejna fotograficzna owieczka została nawrócona na własciwe tory

Domyślnie

... nikt nie stwierdzi ze wstawiam kogos "wypociny"
    Ten sarkazm jest zupełnie niepotrzeby.
    Poza tym mam wątpliwości czy autorka do końca zrozumiała, co zostało napisane w wątku.

Domyślnie

a to nie jest zdjecie obrobione przez kogos na tym forum . trzeba bylo poradzic sobie samemu . wyszlo gorzej ale przynajmniej nikt nie stwierdzi ze wstawiam kogos "wypociny"
    Technicznie rzecz biorąc to są moje wypociny potraktowane liquify i crossem W przypływie niewyobrażalnej wielkoduszności nie będę z tego robił afery, ale na przyszłość mimo wszystko wypadałoby zapytać

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów