Close

Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 87

Wątek: Pomożecie ?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

to nie sa jakies tajemnicze rzeczy które tam napisałem. Niech dziewczę korzysta - skoro chce skonczyc z TFP we wrześniu Ale szczerze irytuje mnie takie coś, tym bardziej ze postem nr 11 ostrzegłem przed tym.

Domyślnie

no to teraz wersja Czornyja zastapi wersje Stocka pewnie

Domyślnie

Czornyj bardzo fajnie obrobione. Ciekawe jak Cie skomentuja na maxmodels hehehehe

Domyślnie

Niech autorka wątku przeleje tysiaczka na jakieś wrocławskie hospicjum dla dzieci i postaram się zapomnieć o sprawie przy pomocy dobrego alkoholu

Domyślnie

Czornyj... mam kilkaset zdjęć z kilku ślubów... może byś tak obrobił... ))))) oczywiście nie opublikuję nigdzie

Domyślnie

He he he pierwszy raz trafiłem na takie "kiepskie" zachowanie.
    Szkoda, że ludzie mają taki tupet bo na tym cieprią potem niewinni - inni , którzy są bardziej ambitni i naprawde chcą się czegoś nauczyć.

PS.
    Wskazówka dla Autorki - wybierz fotkę która Ci się podoba po obróbce przez kolegów i kombinuj żeby swoją w podobny sposób obrobić
    przynajmniej się czegoś nauczysz a tak będziesz ciągle żebrać..
    A jak czegoś nie wiesz jak ktoś zrobił to po prostu zapytaj i poproś o podpowiedź.
    Amator N d700, N d70s, N 24-70 f/2.8G ED AF-S, S 120-400 f/4.5-5.6 APO DG OS HSM, SB-900

Kobieta z Sonnarem też może

joanna_j
    Gość

Domyślnie

wiec po co prosic tu o pomoc w obrobce ? zeby sobie popatrzec na forum ? raczej nie . po co mialby ktos poswiecac swoj czas i obrabiac zdjecie skoro tego zdjecia nie mozna nigdzie uzyć ?
    gdy ja pomagalam w obrobce co prawda prostszej niz ta to nic zlego bylo w tym ze ta osoba wstawila sobie to zdjecie . po to wlasnie jej pomagalam
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-09-2011 o 15:58 Powód: orto. ("prostrzej")

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joanna_j Zobacz posta
    wiec po co prosic tu o pomoc w obrobce ? zeby sobie popatrzec na forum ? raczej nie . po co mialby ktos poswiecac swoj czas i obrabiac zdjecie skoro tego zdjecia nie mozna nigdzie uzyć ?
    gdy ja pomagalam w obrobce co prawda prostrzej niz ta to nic zlego bylo w tym ze ta osoba wstawila sobie to zdjecie . po to wlasnie jej pomagalam
    naprawdę ręce mi opadły po tym co tu przeczytałem. Ja natomiast widze wiele złego w tym co zrobiłaś, dodatkowo dodałem jeszcze post ostrzegający Cie przed tym pomysłem (jak widać nieskutecznie) a teraz żądam NATYCHMIASTOWEGO usunięcia zdjęcia które było przeze mnie wyretuszowane z Twojego profilu. Mam nadzieję, ze wyraziłem się wyjątkowo jasno i zrozumiale ?
    Bo zakładam że jeszcze chcesz pobyć chwile na tym forum i maxmodels, prawda ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joanna_j Zobacz posta
    gdy ja pomagalam w obrobce co prawda prostrzej niz ta to nic zlego bylo w tym ze ta osoba wstawila sobie to zdjecie . po to wlasnie jej pomagalam
    naprawde nie widzisz nic zlego w swoim zachowaiu?

Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów