Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: rok 2011

Domyślnie rok 2011

Jestem tu nowa i zielona jak coś robię źle to proszę nie krzyczeć tak bardzo tylko podpowiedzieć :P
    chciałam pokazać wam kilka moich portretów i usłyszeć opinię od znawców Nikoniarzy
    możecie mnie zjechać jak coś robię źle... bo tak naprawdę nikona trzymam w rękach od czerwca
    i nadal się uczę i chcę doskonalić ( przepraszam że są takie duże heh przynajmniej lepiej widać )
    1. 2.3.

Domyślnie

Witam, na forum to, że jesteś nowa widac po ilości postów i wielkosci wstawionych zdjęć (poczytaj o zasadach umieszczania zdjęc na forum-warto).
    Jesli chodzi o portrety to mnie się podobają, aczkolwiek myślę, że dla wielu osób mogą być zbyt kontrastowe. Ja lubie takie, a tym samym dla mnie ok.
    Pozdrawiam...

Domyślnie

no dziękuję dziękuję wiem że za duże następne będę już zmniejszać

Domyślnie

Z powyższych nr. 1 najbardziej do mnie przemawia.
    D700+Grip
    N28 1,8G | N50/1,8D | N85/1,8D | SB 700

D5200+18-55

Domyślnie

dwójeczka piękna, dobry portret

Domyślnie

podobają mi się wszystkie-fajne, ciasne kadry.
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

dziękuję bardzo lubię "ciasno" kadrować mimo że nie każdemu to sie podoba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emsolo Zobacz posta
    dwójeczka piękna, dobry portret
    Dziękuję szkoda tylko że taka duża...ale już następne będę zmniejszać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marek Urbanowski Zobacz posta
    Witam, na forum to, że jesteś nowa widac po ilości postów i wielkosci wstawionych zdjęć (poczytaj o zasadach umieszczania zdjęc na forum-warto).
    Jesli chodzi o portrety to mnie się podobają, aczkolwiek myślę, że dla wielu osób mogą być zbyt kontrastowe. Ja lubie takie, a tym samym dla mnie ok.
    Pozdrawiam...
    nie ma to jak przejść "do rzeczy" na samym początku.... ;/ wielkość zdjęć to jest najważniejsze i był pierwszy by Ci o tym powiedzieć... ehh
    Ok ale do rzeczy: zdjęcia są bardzo dobre zwłaszcza to w kolorze. jeśli Markowi wydają się być zbyt kontrastowe niech skalibruje monitor.

Domyślnie

Chciałam rzucić jakąś konstruktywną krytykę, ale... podoba mi się to co pokazałaś najbardziej 2. Uchwycone fajne spojrzenie.
    modelka, stylistka, makijażystka
    www.jamarika.maxmodels.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów