Szukaj
2 najlepsza - za uchwycone spojrzenie.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
No prosze, bardzo przyjemnie choc po meskuA tak serio to podobaja mi sie wszystkie trzy. Gratulacje!!! Czekamy na wiecej!!!
2 ! bardzo męska. Podoba mi się.
Jedne z lepszych męskich portretów jakie pamiętam na forum (pewnie też dlatego, że tak ich niewiele). Dobra robota i niezły model. Dwójeczka wybija się kadrem, świadomością kompozycji i wnikliwym spojrzeniem.
Z drobiazgów to mężczyznom też się retusz należy. Szczególnie przy zdjęciach w kolorze.
Według mnie najlepsza jest 3, ładny portret, ciekawie skadrowany. 2 też jest niezła, ale minus za brak retuszu, nie mówię tutaj o "blurowaniu", ale głównie o usunięciu pieprzyków, najbardziej w oczy rzuca się ten na nosie. 1 jest dobra, ale trochę kadr mi nie leży, zbyt ciasno, kołnierzyk od koszuli cięty przez przypadek. W każdym z nich podoba mi się mocny kontrast. Ogólnie dobra robota, tym bardziej, że aparat masz dopiero od czerwca![]()
D700 + MB-D10 | D100 + MB-D100 | FM2 | N 24-70 2.8 | N 50 1.4 | N 55 2.8 | N 70-200 2.8 | SB-800
Skontaktuj się z nami