Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Modelkowo - Ogrodowo - Plenerowo - Letnio

Mały miks na zakończenie lata...
    Mam nadzieję, że mile przypomnę słoneczne dni

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Pozdrawiam, Kuba

Oszczędny w słowach Awatar yupy
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Najbardziej podobają mi się te szklarniane 2, 3, 6, 7 też jest przyjemna. Trochę dziwnie wyglądają 4 i 5 (4 przez układ rąk, a w 5 dłoń dziwnie złapała kolor od rajstop i trochę wygląda jak nie jej).

Domyślnie

Szklarnie lubię i ja
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

ja również jestem za 2, 3, 6, 7

1. Zbyt zwyczajne i jeansy na nie. Wygląda jak pamiątkowy pstryk z wycieczki do szklarni
    2. Ciekawa poza, mina i kadr.
    3. Zbyt centralnie no i te przepały. Ale raczej nie miałeś wyjścia w takich "warunkach słonecznych", inaczej buzia byłaby za ciemna, a tak przynajmniej ona jest w sam raz
    4. Perspektywa zniekształciła prawą rękę. Tutaj słynna poza nie wyszła korzystnie. Plus za ładny makijaż
    5. To zgarbienie jakoś nie pasuje, nogi schowały się w trawie. Takie sobie.
    6. Fajny klimat- zaczarowany ogród dobra mina, ciekawa obróbka. Szkoda tylko lewej dłoni.
    7. Takie inne, ale zwracające uwagę. Dobrze dobrana stylizacja do tła, kwadrat pasuje i mi się podoba ale tutaj makijaż za ciężki do tego zdjęcia.
    modelka, stylistka, makijażystka
    www.jamarika.maxmodels.pl

Domyślnie

Dziękuję za pełen komentarz

Marika, kiedy Ty śpisz?
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

A... mnie /mimo, że zdjęcia fajne/ się nie podoba.
    Bo nikt nie chodzi tak ubrany do roboty w szklarni. Modelka na większości zdjęć wygląda jakby walczyła z krzywicą. Pomysł był przedni, zabiła go realizacja. Za dużo udziwnień i "artyzmu".
    6 na chwilę zatrzymała.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    (...)Bo nikt nie chodzi tak ubrany do roboty w szklarni.(...)
    Oooo a kto powiedział, że to sesja o robocie w szklarni? I gdzie cokolwiek sugeruje, że one "robotują" w szklarni? Muszę powiedzieć, że tej uwagi totalnie nie rozumiem... Tzn miały być ogrodniczki, gumowce, rękawice i grabki w ręku? Jeśli fotografuje modelkę na betonowym wieżowcu w budowie, to znaczy że ma lać cement w drelichowym kaftanie?
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pilon Zobacz posta
    Oooo a kto powiedział, że to sesja o robocie w szklarni? ...)
    Wiem, wiem - od lat jest moda na ubieranie modelek w super kiecki i robienie zdjęć w jak największym "syfie". Ma to świadczyć o "zaangażowanej wizji artystycznej" fotografa. A mnie się to nie podoba i już. Szklarnia to rośliny /kwiaty/, woda, słońce, kolory, światło, praca, ziemia, brud itp. i w tym kontekście patrzę na zaprezentowane prace. Cóż poradzę, że zdjęcia na których powyginana modelka /2,3/ spogląda w świetlistą przyszłość w szklanym domu - do mnie nie przemawiają.
    Sądzę, iż ma Pan rację "ogrodniczki, gumowce, rękawice i grabki w ręku" + maleńka! szczypta erotyki z przymrużonym okiem podniosła by walory sesji.
    Dach to nie cement tylko linie, proste, krzywizny, wysokość, kominy, przestrzeń, lęk wysokości, zawrót głowy, słońce, dzień, noc itp. - czyli zupełnie inna bajka.
    Tak sobie wymyśliłem, bo jestem na L4 i wydziwiam a ostatnie słowo i tak należy do autora.
    ps. Nikifor też kiedyś skrytykował "Bitwę pod Grunwaldem", że za głośno.
    Ostatnio edytowane przez amirez ; 20-09-2011 o 12:35
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Nie marudzisz :P Mamy tylko inne zdanie, a ja jestem ciekaw poglądów, które mi trudno zaakceptować Tyle
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pilon Zobacz posta
    Nie marudzisz :P Mamy tylko inne zdanie, a ja jestem ciekaw poglądów, które mi trudno zaakceptować Tyle
    ... moja żona też nie akceptuje słów krytyki
    Miłego dnia.
    Zbyszek
    Tutaj jest... podpis

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów