Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Sztormowo II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Grzesiu podoba mi się zdjęcie, kolorki faktycznie jak na sztorm bardzo ciekawe, zastanawia mnie tylko kolor tych skał na pierwszym planie czy one "złapały" kolor od nieba czy takie są?
    Mokre sklay jak wszystko dookola zrobilo sie czerwone.....trudno uwierzyc, ale tak bylo

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Ja chyba Grzesiu wolałem pierwszą odsłonę - kolorki jakoś bardziej tam mi pasowały
    Pierwsza odslona byla kilkadziesiat minut po tym, bez swiatla

Domyślnie

Dosyc apokalipytcznie wyszlo, ale z klimatem Podoba sie!
    Jestem KOBIETA!
    Przepraszam za ciety jezyk, mam go po mamie wiedzmie Pisze wprost ale zawsze SZCZERZE

Domyślnie

Kolor i takie delikatne rozmycie nieba dało klimat.Pozdrawiam

Domyślnie

Paskudny kolor...szkoda...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Paskudny kolor...szkoda...
    No po Tobie spodzewalem sie takiej uwagi
    Pozdrawiam

Domyślnie

To oczywista oczywistość,że nie pójdę na .."tak tam było"....Zafarb jest po całości i to jest nie do zaakceptowania,oczywiście moim zdaniem...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Częściowo zgadzam sie z Borregardem, bo choc jestem wstanie zaakceptować lewą czesc nieba ( to z czerwonym) to juz pozostala czesc mi nie pasi, wchodzi w fiolet i to znacznie. CO jeszcze - skaly na pierwszym planie tez lecą w mocny róż.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Częściowo zgadzam sie z Borregardem, bo choc jestem wstanie zaakceptować lewą czesc nieba ( to z czerwonym) to juz pozostala czesc mi nie pasi, wchodzi w fiolet i to znacznie. CO jeszcze - skaly na pierwszym planie tez lecą w mocny róż.
    Doskonale widze w co wchodza skaly....a fiolet nieba jest swiadomy a nie przez pomylke, nie musi sie podobac....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Doskonale widze w co wchodza skaly....a fiolet nieba jest swiadomy a nie przez pomylke, nie musi sie podobac....
    Wyrazilem tylko swoja opinie, wazne ze tobie sie podoba bo chyba o to w tym chodzi.

Domyślnie

...o tak Grześ, różne kolory nam przychodzi oglądać. Ja kiedyś zostałem otulony brązem z nieba i też nie jeden wątpił w to zjawisko. Dobre zdjęcie.Pozdr.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów