Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Sztormowo II

Domyślnie Sztormowo II

Kolejne zdjecie ze sztormu na Atlantyku....miescinka Doolin, zdjecie robione jakies 30 minut przed pierwszym watkiem, jeszcze swiecilo na niebie a prawa strona skad robilem pierwsze zdjecie byla pod woda
    To byl moment kiedy zrobilo sie czerwono, niesamowity widok i nie mialem zamiaru zmieniac kolorystyki...."tak tam bylo"

Domyślnie

robiłeś coś z niebem ? tzn pytam czy odszumiałeś.. bo wygląda gładko jak pupa niemowlaka i przez to mało dramatyczne mi się wydaje...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertSoul Zobacz posta
    robiłeś coś z niebem ? tzn pytam czy odszumiałeś.. bo wygląda gładko jak pupa niemowlaka i przez to mało dramatyczne mi się wydaje...
    wlasnie to jest problem tego dnia, niebo bylo takie jak widzisz, bez wyraznych zarysowanych chmur.....taka papka, pewnie jest to spowodowane tym, ze wiatr byl potezny i w ciagu sekundy juz byl widoczny ruch chmur, co zrobisz, nie odszumialem, ale zdjalem ostrzenie z nieba bo wyszedl szum przy ostrzeniu.

Domyślnie

aaa widzisz nie wpadłem na to, teraz zauważyłem, że użyłeś dłuższego czasu pozdrawiam !

Domyślnie

O kurde, takie kolorki podczas takich wichur?
    No, nieźle trafiłeś
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

No to musiało rzeczywiście mocno dmuchać skoro niebo tak wygląda ładne kolorki
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

klimatyczne

Domyślnie

ooo Grzesiu ładnie mi się podoba

Domyślnie

Grzesiu podoba mi się zdjęcie, kolorki faktycznie jak na sztorm bardzo ciekawe, zastanawia mnie tylko kolor tych skał na pierwszym planie czy one "złapały" kolor od nieba czy takie są?

Domyślnie

Ja chyba Grzesiu wolałem pierwszą odsłonę - kolorki jakoś bardziej tam mi pasowały
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów