Close

Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 121

Domyślnie

Coś z mojej strony.
    Lacoste Pour Homme
    Carolina Herrera 212
    Diesel Only The Brave
    Acqua Di Gio

Domyślnie

ja polecam lacoste challenge - są naprawdę super, tylko jeszcze kwestia tego, że jak już ktoś wspomniał na każdym ludziu inaczej pachną
    Sony a6000, SEL20F28, SEL50F18

Domyślnie

Dla mnie najbardziejsze są chyba Envy Gucciego (chyba wycofują z kolekcji, a szkoda, bo fajny zapach, w każdym razie już coraz trudniej dostępne w perfumeriach) i Le Male Gaultiera. Nieco dalej w moim rankingu jest Davidoff Cool Water, czy Kenzo pour Homme. A na jesień i zimę lubię Fahreinheita od Diora (cięższy korzenny zapach, mniej rześki).
    Ostatnio edytowane przez Majek ; 15-09-2011 o 13:55

Domyślnie

polecę te co sam mam :

chanel allure home sport - wymiata, bardzo świeży i trwały
    paco rabanne XS black - słodki i pobudzający, idealny na noc
    calvin klein - the truth - świeży
    bvulgari aqua - świeży
    ermenegildo zegna - "Z" fajny, ponadczasowy zapach i bardzo trwały
    ermenegildo zegna - Extreme - mocny, męski zapach
    davifoff - adventure - świeży, secyficzny zapach
    Thiery mugler - Amen - mega słodki i mocny zapach

coś z tego na pewno wybierzesz

pozdr
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 15-09-2011 o 14:16 Powód: orto. ("wybieżesz")
    D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700

Domyślnie

Ktoś powiedział (nie pamiętam, czy nie kobieta) mniej więcej tak, że : mężczyzna ma pachnieć stajnią, wiatrem i whiskey. Nie wiem czy ta mieszanka przyciąga "pussy" ale zdaje się że na Kobiety ( duża litera umyślnie) działa. Tylko gdzie to kupić.
    A tak na serio niewiele jest rzeczy przyjemniejszych niż wybrać się do perfumerii, wybrać najfajniejszą ekspedientkę i poprosić ją o pomoc w wyborze zapachu dla siebie.
    myślę co piszę

Domyślnie

Romek, nie wiedziałem, że taki z Ciebie lowelas.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Romek, nie wiedziałem, że taki z Ciebie lowelas.
    Awansował na lowepro

Domyślnie

HA HA HA
    a najlepsze jest to, że posiadając w swoim mniemaniu namiastki cech facetów o wspomnianym zapachu, podany sposób uskuteczniam wybierając perfumy na prezent dla żony
    Ostatnio edytowane przez RomanZWrocławia ; 15-09-2011 o 14:31
    myślę co piszę

Domyślnie

Ja lubię mieć coś niezbyt często spotykanego. Dlatego używam stare poczciwe Opium oraz Jil Sander (też stary wypust). Z nowszych mam jakiegoś Diora (nie pamiętam nazwy), niby fajny, ale nietrwały...
    Przez wielu wymieniony tu Aqua Di Gio jest fajny, ale za dużo ludzi już tego używa, do tego jest często podrabiany. Ten zapach był mega jak wyszedł, czyli wiele... wiele.. lat temu. Wtedy rzeczywiście do niego kleiły się laski Ale i człowiek mniej ważył i miał więcej włosów na głowie

Domyślnie

Kupione, rzeczywiscie wybralem milutka panią ekspedientke, ktora pokazywala mi kilka zapachow, odpadl wlasnie Aqua di gio - fajny ale znam go i duzo osob go uzywa, odpadlo kilka innych marek no i zostaly Chanel egoiste - sa naprawde cool

Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów