Coś z mojej strony.
Lacoste Pour Homme
Carolina Herrera 212
Diesel Only The Brave
Acqua Di Gio
Szukaj
Coś z mojej strony.
Lacoste Pour Homme
Carolina Herrera 212
Diesel Only The Brave
Acqua Di Gio
ja polecam lacoste challenge - są naprawdę super, tylko jeszcze kwestia tego, że jak już ktoś wspomniał na każdym ludziu inaczej pachną![]()
Sony a6000, SEL20F28, SEL50F18
Dla mnie najbardziejsze są chyba Envy Gucciego (chyba wycofują z kolekcji, a szkoda, bo fajny zapach, w każdym razie już coraz trudniej dostępne w perfumeriach) i Le Male Gaultiera. Nieco dalej w moim rankingu jest Davidoff Cool Water, czy Kenzo pour Homme. A na jesień i zimę lubię Fahreinheita od Diora (cięższy korzenny zapach, mniej rześki).
Ostatnio edytowane przez Majek ; 15-09-2011 o 13:55
polecę te co sam mam :
chanel allure home sport - wymiata, bardzo świeży i trwały
paco rabanne XS black - słodki i pobudzający, idealny na noc
calvin klein - the truth - świeży
bvulgari aqua - świeży
ermenegildo zegna - "Z" fajny, ponadczasowy zapach i bardzo trwały
ermenegildo zegna - Extreme - mocny, męski zapach
davifoff - adventure - świeży, secyficzny zapach
Thiery mugler - Amen - mega słodki i mocny zapach
coś z tego na pewno wybierzesz
pozdr
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 15-09-2011 o 14:16 Powód: orto. ("wybieżesz")
D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700
Ktoś powiedział (nie pamiętam, czy nie kobieta) mniej więcej tak, że : mężczyzna ma pachnieć stajnią, wiatrem i whiskey. Nie wiem czy ta mieszanka przyciąga "pussy" ale zdaje się że na Kobiety ( duża litera umyślnie) działa. Tylko gdzie to kupić.
A tak na serio niewiele jest rzeczy przyjemniejszych niż wybrać się do perfumerii, wybrać najfajniejszą ekspedientkę i poprosić ją o pomoc w wyborze zapachu dla siebie.
myślę co piszę
Romek, nie wiedziałem, że taki z Ciebie lowelas.![]()
Krzysztof Paszkiewicz
HA HA HA
a najlepsze jest to, że posiadając w swoim mniemaniu namiastki cech facetów o wspomnianym zapachu, podany sposób uskuteczniam wybierając perfumy na prezent dla żony![]()
Ostatnio edytowane przez RomanZWrocławia ; 15-09-2011 o 14:31
myślę co piszę
Ja lubię mieć coś niezbyt często spotykanego. Dlatego używam stare poczciwe Opium oraz Jil Sander (też stary wypust). Z nowszych mam jakiegoś Diora (nie pamiętam nazwy), niby fajny, ale nietrwały...
Przez wielu wymieniony tu Aqua Di Gio jest fajny, ale za dużo ludzi już tego używa, do tego jest często podrabiany. Ten zapach był mega jak wyszedł, czyli wiele... wiele.. lat temu. Wtedy rzeczywiście do niego kleiły się laskiAle i człowiek mniej ważył i miał więcej włosów na głowie
![]()
Kupione, rzeczywiscie wybralem milutka panią ekspedientke, ktora pokazywala mi kilka zapachow, odpadl wlasnie Aqua di gio - fajny ale znam go i duzo osob go uzywa, odpadlo kilka innych marek no i zostaly Chanel egoiste - sa naprawde cool![]()
Skontaktuj się z nami