Witajcie Drodzy Nikoniarze!
I nadszedł ten dzień, abym zwrócił się do Was z pewną ważną sprawą. Otóż wziąłem udział w konkursie filmowym o tematyce przyrodniczej. Niestety decyzji o zwycięzcy nie podejmuje Jury, lecz internauci, więc zwracam się do Was z poniższą prośbą. Chciałbym, abyście oddali po głosie na mój film o zimorodku. Jest to taki piękny niebieski ptak z mojego avatara. Cześć go widziała w galerii na zdjęciach wykonanych przez świetnych fotografików, a jakaś cześć zapewne widziała go na żywo, tym którzy go jednak nie widzieli/nie słyszeli o nim, zapraszam do obejrzenia mojego filmu zabierającego 2'47''
Ganiałem za tym ptakiem około dwóch lat. Raz chciałem go dopaść jesienią, jednak sprzęt i warunki oświetleniowe nie pozwalały, później wbrew oczekiwaniom wiosną go nie było, na kolejny okres przelotów ptasich zimorodek nie pojawił się nad ową rzeką...i tak czas leciał...leciał, aż znalazłem goTej wiosny...spędzałem tam godziny radując się jego piskiem oraz pięknem. Oczywiście przy okazji rejestrując to wszystko na kamerze
A oto link do strony:
klik
Aby zagłosować, trzeba na zielonym pasku wejść w zakładkę "Głosowanie", wpisać swe imię oraz e-mail - zaznaczam, iż te dane nie będą wykorzystywane, jedynie służą do celu nie nabijania głosów - następnie trzeba zjechać do 3/4 strony, znaleźć kategorie - Film 13-18 i wybrać mój film - Tadeusz Baraniecki "O Niebieskiej Perle..."
Z góry dziękuje za każdy głos!
Tadzio
Ps. Gdybyście po przesyłali dalej ten link, powrzucali na facebook'a czy inne portale społecznościowe albo powysyłali do znajomych na gg, to byłbym wdzięczny dozgonnie!
Ps. 2 - Mam nadzieje, że nie tylko oddacie głos na mój filmik, ale również, że Wam się spodobaAby go obejrzeć, trzeba wejść w odpowiednia kategorie na stronie głównej!
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami