Close

Strona 24 z 27 PierwszyPierwszy ... 142223242526 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 263

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Pamiętam sprzed kilku lat wypowiedź Adamka, której udzielił na Gali Mistrzów Sportu - niestety, śmiali się wszyscy, łącznie z przeprowadzającym wywiad. Jednak od tamtego czasu mocno się wyrobił. Z Adamem Małyszem było podobnie.
    Kliczkowie mają dobrze poustawiany biznes, wielu może pozazdrościć. Nie sądzę, aby to Kliczko zabiegał o walkę z Adamkiem...
    Hej, ale ja nigdzie nie napisałem, że zabiegał o walkę, bądź nie. Napisałem, że generalnie na tle innych pięściarzy (włączając w to Wielebnego, więźnia Tysona, że o naszym Godocie przez grzeczność nie wspomnę) bracia Kliczko potrafią wyartykułować to, co im w głowie zaświta.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spiritwood Zobacz posta
    Hej, ale ja nigdzie nie napisałem, że zabiegał o walkę, bądź nie.
    Marcinie - patrz post #227.

Chłopaki dość dobrze opisują na ZCzuba (http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90960,...1&PageStep=1): "7. runda Trochę się nie dziwimy, że teraz Adamek boi się atakować. My już dawno bylibyśmy na lotnisku z fałszywym paszportem i sztucznym wąsikiem."
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 11-09-2011 o 22:19
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adolfik9501 Zobacz posta
    A Adamek myślał, że będzie walczył z Misiem z Krupówek... Cholera, znowu oszukali naszych.
    Niech Tusk przeprosi!
    Z8 | N 24-70 2.8 S II | V 85 1.4 Pro |
    Vivitar 135 2.8 F mount

Domyślnie

Ponawiam pytanie grzecznie proszac , czy wie ktos z szanownych uszanowanych co za kapelka zagrala przed walka ?
    Dzieks.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spiritwood Zobacz posta
    Patrząc jedynie na fakt, że facet umie się wysłowić co najmniej w trzech językach, po angielsku szło mu wcale nie najgorzej, a na pewno lepiej niż Adamkowi (z całym szacunkiem) w ojczystym języku. To że nie odmówił*mu serca do walki, skomplementował parę razy na krótkiej przecież konferencji prasowej - tak, twierdzę, że facet ma ogładę, do której większości bokserów trudno się zbliżyć.
    Nie no, smieje sie. Kliczkow nie sposob podziwiac za wszechstronnosc, rowniez wyksztalcenie, jak i owa postawe. Duza klasa. Chodzilo mi o zbitke slow dziennikarza, bo to brzmialo jak: "rycerski, przeprowadzil babcie przez jezdnie"
    Kiedyś Zenit, później Nikon i Canon, obecnie Leica wspierana Sony RX100 mk2 wraz z analogami.
    Prywatnie: http://lopal/blogspot.com

Domyślnie

Generalnie, nie bardzo lubię oglądać zdjęcia z wydarzeń sportowych, ale akurat te są moim zdaniem całkiem fajne:
    Adamek - Kliczko
    Pozdr
    było żółto i czerwono
    był też FUJI, ale wykończyła go czerwona zaraza
    fotografie Stankiewicz Tomasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Ja bym dal Kliczce do ringu Foremana z lat '70 , wybiłby mu boks z glowy.
    Z lat '90 by wystarczył, dziadek lał młodych jak złoto
    Widzę, że niektórzy w tym wątku Tysona dopiero odkryli <szok>
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Ja bym dal Kliczce do ringu Foremana z lat '70 , wybiłby mu boks z glowy.
    Taaa, to jakbyś chciał postawić najlepszych sportowców z lat 70, przeciw współczesnym najlepszym sportowcom.
    Ci z lat 70 nie mieliby żadnych szans.

Domyślnie

sporo rekordów lekkoatletycznych z lat 80 jest do dzisiaj niepobitych i chyba nigdy nie będzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krolewicz Zobacz posta
    sporo rekordów lekkoatletycznych z lat 80 jest do dzisiaj niepobitych i chyba nigdy nie będzie
    Raptem dwa. Rzut młotem i dyskiem. Obecnie na pewne dyscypliny wydaje się mało pieniędzy, są mało prestiżowe lub popularne, stąd brak lepszych wyników.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 12-09-2011 o 12:02 Powód: błędnie umieszony przecinek

Strona 24 z 27 PierwszyPierwszy ... 142223242526 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów