Close

Strona 21 z 27 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 263

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Mistrz reklamy . Gdzie tu sport?
    Sport już dawno temu umarł.

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foka79 Zobacz posta
    A ja uważam że Adamek od samego początku nie mia szans. A dlaczego? Ano dlatego że nie ten wzrost, nie ten zasięg ramion i to była podstawa dla której przegrał walkę.
    Powiedz to temu bokserowi - Mike Tyson 180 cm wzrostu a obawiam sie, ze w poczatkowej fazie swojej kariery zjadlby Kliczkow na sniadanie o Adamku nie wspomne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Mistrz reklamy . Gdzie tu sport?
    to że są pieniądze nie oznacza że nie ma sportu. Zarabia się wszędzie i mnie to akurat nie dziwi. Ktoś kto walczy, gra w piłkę, w kosza czy trenuje inne dyscypliny poświęcił na to masę swojego czasu i wyrzeczeń i uważam że kasa takim osobą się należy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Photoartbox Zobacz posta
    Powiedz to temu bokserowi - Mike Tyson 180 cm wzrostu a obawiam sie, ze w poczatkowej fazie swojej kariery zjadlby Kliczkow na sniadanie o Adamku nie wspomne
    Tego się nigdy nie dowiemy więc nie ma co gdybać. :P

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foka79 Zobacz posta
    Tego się nigdy nie dowiemy więc nie ma co gdybać. :P
    tu nie chodzi o gdybanie, Mike jest dowodem na to, ze mozna byc mistrzem swiata w wadze ciezkiej majac niespelna 180 wzrostu, wiec Twoje twierdzenie dotyczace przyczyn porazki Adamka nie jest prawdziwe. Mysle, ze glownym problemem Adamka w walce z Kliczko, byl brak argumentu w postaci poteznego uderzenia, ktorym dysponowal z kolei Mike. Taki cios zadany w 1, 2-giej rundzie zmusilby Kliczke do innego sposobu walki, a wprzypadku Adamka mogl sobie pozwolic na trzymanie rak na wysokosci kolan. No i brak szybkosci, Kliczko pomimo swoich rozmiarow byl zawodnikiem szybszym i przewidywal poczynania Adamka.
    Ostatnio edytowane przez Photoartbox ; 11-09-2011 o 13:36

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mu2yk Zobacz posta
    Cóż za bzdury wypisujesz, Vitalij jest doskonałym przykładem boksera który walczy w zasadzie bez gardy i prawie nikomu nie udało sie na nim "zrobić" destrukcji. A druga sprawa to Vitalij do walki z Sosnowskim podszedł na dużo większym luzie niż do walki z Tomkiem. W walce z Sosnowskim widać było myślenie "dam mu powalczyć, troche mnie popunktować żeby tylko nikt nie powiedział że sobie prostego przeciwnika wybrałem" i ta 10 runda to było "już czas teraz kończe walke" i tak zrobił. Więc to że "się nie dał sponiewierać" to była tylko dobra wola Vitalija.
    No nic bracie Kliczko i długo długo długoooooooooo nic.
    kolego nie trzymac gardy mozna wtedy gdy zawodnik jest wyzszy od swojego przeciwnika a nie wtedy jak jest prawie 20 cm roznica,
    w walce z Adamkiem tez nie byl spiety
    prawda jest taka ze Sosnowski zostawil lepsze wrazenie

Domyślnie

Ludzie wiecie co za kapela dala koncert przed walka ? Strasznie fajny utworek prosze o nazwe, dzieki !

Domyślnie

Co by nie mówić wstydu nie było. Walczył dzielnie i jakoś się trzymał. Osobiście zakładałem, że będzie max 6 rundy ale wszystkim chyba zależało na dobrym widowisku.
    Kliczko przyjął wogóle jakiegoś ciosa na ryja?
    Mój koleś walkę Adamka skwitował tak "Dobry chłopak był i mało ....bił ( w ryja)"
    Ale widowisko przednie.
    nic...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Photoartbox Zobacz posta
    tu nie chodzi o gdybanie, Mike jest dowodem na to, ze mozna byc mistrzem swiata w wadze ciezkiej majac niespelna 180 wzrostu...
    wzrost wzrostem, ale zobacz tajsona w jego najlepszych latach KLIK1 & KLIK2 & KLIK3 przecież to same mięśnia - do tego szybkość, refleks i rakieta w łapie. Gdzie Adamek do niego?
    Ostatnio edytowane przez wywar ; 11-09-2011 o 15:32

Domyślnie

Adamek jedynie pomuskal sutki Kliczki,
    przerosla chyba Adamka waga walki
    spal
    nie przechodzil do poldystansu to go zgubilo

Strona 21 z 27 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów