Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

"Pastuje" sie tylko torby z dopiskiem "waxwear". Dokladnie - nie jest to pasta a parafina, ktora naklada sie na przetarte miejsca i rozciera podgrzewajac suszarka. Pudelko "pasty" jest wtedy w komplecie. Normalnych - canvasowych czy baslistycznych ( ) - nie.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Keek Zobacz posta
    "Pastuje" sie tylko torby z dopiskiem "waxwear". Dokladnie - nie jest to pasta a parafina, ktora naklada sie na przetarte miejsca i rozciera podgrzewajac suszarka. Pudelko "pasty" jest wtedy w komplecie. Normalnych - canvasowych czy baslistycznych ( ) - nie.
    Balistycznych to wiadomo, ze nie . Pasta potocznie napisalem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Balistycznych to wiadomo, ze nie . Pasta potocznie napisalem
    Pisales, ze canvasowych. A tych tez nie. Tylko "waxwear", ktore sa brazowe i wygladaja staro i pogieto.

GL
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Miales pecha z pekajacymi klamrami , nikt z moich znajomych nie mial takiego problemu i ja takze nie. Co do dzwonienia to trzeba miec cos w tej torbie, zeby byla wypchana ku gorze ale z drugiej strony widzialem zapiecia metalowe obszyte materialem . Dodam, ze i Domke podrabiaja ... moze kupiles "kiszke" ?
    Miałem też pecha ze strzępiącym się paskiem i przecierającym materiałem... Coś podejrzanie dużo tego pecha.
    Torbę kupiłem z pewnego źródła, nie ma mowy o tym żeby była podrabiana. Może to kwestia intensywności użytkowania, jednak to marne usprawiedliwienie dla toreb powszechnie uważanych za legendarne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Gniadek Zobacz posta
    Miałem też pecha ze strzępiącym się paskiem i przecierającym materiałem... Coś podejrzanie dużo tego pecha.
    Torbę kupiłem z pewnego źródła, nie ma mowy o tym żeby była podrabiana. Może to kwestia intensywności użytkowania, jednak to marne usprawiedliwienie dla toreb powszechnie uważanych za legendarne.
    Pekajaca klamra to raczej pech, aczkolwiek ja zawsze robie sobie zabezpieczenie z kawalka linki kiedy widze plastik. Co do strzepiacego sie paska i przecierajacego materialu, to wlasnie taka uroda canvasowych wersji. Po prostu co jakis czas (2-6 lat), w zaleznosci od uzytkowania wyrzucasz stara i kupujesz nowa. W zamian dosyc szybko dostajesz zuzyty wyglad, ktory nie razi w oczy nowoscia. Jesli nie podoba Ci sie takie podejscie kupujesz Ballistic. To przecieranie, to "tak ma byc" i dla mnie to zaleta.

GL
    Gość

Domyślnie

Pekajaca klamra to raczej pech, aczkolwiek ja zawsze robie sobie zabezpieczenie z kawalka linki kiedy widze plastik.
    To nie pech tylko doprowadzona do granic absurdu oszczędność producenta, który poskąpił na klamrę z metalu. W tej klasie toreb to nieakceptowalne.

Co do strzepiacego sie paska i przecierajacego materialu, to wlasnie taka uroda canvasowych wersji. Po prostu co jakis czas (2-6 lat), w zaleznosci od uzytkowania wyrzucasz stara i kupujesz nowa. W zamian dosyc szybko dostajesz zuzyty wyglad, ktory nie razi w oczy nowoscia.
    Zupełnie jak w torbach za 100 zł.

Jesli nie podoba Ci sie takie podejscie kupujesz Ballistic.
    Tam są inne paski?

To przecieranie, to "tak ma byc" i dla mnie to zaleta.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów