Close

Strona 6 z 27 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 263

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Nawet mnie nie denerwuj z tą Warszawą zamiast Wrocławia.
    Wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że to prawda. Poszedł news, to kilku osobom rozwiązały się języki

Domyślnie

Mi to rybka gdzie dostanie łomot
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

fIlek, a mógłbyś coś więcej powiedzieć na temat biletów? Jak to jest? Ciężko je dostać? Gdzie ich szukać (w sensie na portalach internetowych z biletami itd.)?
    Orientujesz się może w tej sprawie?

No, i jak nie Wrocław, to szkoda.
    Bo poważnie rozważam próbę zdobycia biletów.

Domyślnie

Z biletami problemu nie będzie - weź pod uwagę, że na stadionie wejdzie więcej ludzi, niż na mecz, bo publiczność siedzi też na płycie. Dystrybucja praktycznie zawsze jest w kilku bileteriach internetowych (eventim, ebilet). Praktycznie na pewno będzie w różnych miejscach trochę biletów do wygrania (na ringpolska zapewne też )

Co do Wrocławia - biorąc pod uwagę jesienną aurę oraz możliwość zadaszenia Stadionu Narodowego, a do tego coraz więcej przecieków, to Warsiawa jest niemal pewna. Ja nie narzekam, bo pomieszkam dłużej w domu zamiast tłuc się po Polsce
    Ostatnio edytowane przez fIlek ; 25-01-2011 o 23:14

Domyślnie

Jeśli tylko Adamek wygra z McBridem, to walka będzie - z Witkiem, czy Władkiem, ale będzie No i wiosenna walka jednak w Newark, nie w Katowicach: Boks: Adamek - McBride w Newark

Domyślnie

będzie gdzieś w necie transmisja ?
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez D_Z_I_A_D_E_K Zobacz posta
    będzie gdzieś w necie transmisja ?
    To jest bardzo dobre pytanie
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Fizyka przemawia za Kliczko. Bilans i przebieg kariery również. Facet 38 z 41 walk wygrał przed czasem, czyli po prostu deklasował przeciwników. No i jakich przeciwników

Adamek:
    wiek 34
    Wzrost: 187cm
    Zasięg ramion 191cm
    won 43 (KO 2 + lost 1 (KO 0) + drawn 0 = 44
    rounds boxed 268 KO% 63.64

Kliczko:
    wiek 34
    wzrost: 199cm
    zasięg ramion: 206cm
    won 41 (KO 3 + lost 2 (KO 2) + drawn 0 = 43
    rounds boxed 208 KO% 88.37
    a mnie się wydawało, że adamek jest dużo mmłodszy od Kliczki.................. jakieś 5 lat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -bob- Zobacz posta
    a mnie się wydawało, że adamek jest dużo mmłodszy od Kliczki.................. jakieś 5 lat
    Spójrz na datę. Filek pisał to w styczniu gdzie Adamek miał walczyć z Władimirem a nie z Witalijem
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Strona 6 z 27 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów