Szukaj
Jak zwykle - trudno się czepić. Ciut dłuższy czas na trójce może by się przydał - nawet rzeźbę slicka zamroziło.
taki byl zamysl z 3![]()
Łoki.Nawiasem mówiąc - spierałbym się jeśli o selekcję zdjęć (po obejrzeniu TAMTEGO forum). A w ogóle to Ci zazdroszczę tych krystalicznie czystych jpgów.
![]()
to napisz na fotomoto ktore najlepsze
i co masz na mysli z tymi krystalicznym??? twoja sigma tak nie rysuje???
No ale takie mamy teraz pojarane regulaminy, że slick ma nacięcia. Tak samo jak w F1 - ino że tam ma - za przeproszeniem - rowki.
Albo Sigma nie rysuje, albo ja tych wszystkich ustawień w menu nie potrafię tak ustawić, żeby mi ładny jpg wychodził. Zawsze jakoś jak wywołam z NEFa to mi się bardziej podoba. Więcej detali w cieniach, kolorki jakby lepsze... No, ew. też obróbka u Ciebie lepsza...
D300 / MB-D10 / S 10-20 / N 17-55 2.8 / N 80-200 2.8 AF-S / N 300 2.8 AF-I / TC-1.4 II/ SB-800
www.fotoryzacja.pl - forum fotografii motoryzacyjnej
Ictus i bms - go okWięcej może napiszę na TAMTYM forum...
Dla sprostowania. Slicki od paru dobrych lat są zabronione regulaminem w F1 ze względu na to iż prędkości osiągane na zakrętach były zbyt kosmiczne i zbyt niebezpieczne. Teraz się jeździ tylko na bieżniku. A od tego sezonu kierowcy mają obowiązek wykorzystania w wyścigu dwóch mieszanek w wyścigu - miękkiej i twardej.
Skontaktuj się z nami