Ten kolor nieba ma moc .
Szukaj
Ten kolor nieba ma moc .
Swietne
Pozdrawiam
Michal
Nikon D600 & D300 | N10.5/2.8 | N50/1.8 | N18-135/3.5-5.6 | S24-70/2.8 | S70-200/2.8 | SB900 | i trochę innych klamotów
Wydaje mi się, że treści w kadrze jest na tyle dużo, że dodatkowy motyw tylko by zepsuł ład i harmonię.
Dla mnie bardzo dobre.
Szkoda tylko, że kolorki na dole kadru troszkę słabo się "wysmażyły'.
Dziękuję za odwiedziny i ciekawe komentarze![]()
Czyli nawet ten czarny pas na środku jest ok?
Baaaardzo mi się podoba
... może tylko ciut leci w prawo, co łatwo poprawić... ale też nikt z przedmówców tego nie poruszył więc się nie upieram![]()
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
Ale pojechales z kolorami...tak tam na pewno nie bylo
...no przegiecie
. I normalnie za to mi sie podoba
![]()
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Taki był zamysł od samego początku. Mam też kadr z dłuższą ekspozycją, ale moim zdaniem odkrycie szczegółów w ostatnim planie pozbawiło by tą fotę klimatu. Poza tym uściślając, jest to bardzo ciemny pas, a nie czarny, co łatwo można sprawdzić kroplomierzem
Z tym leceniem w prawo, to nie do końca prawda. Tam jest wał, który w pewnym momencie odbija od linii brzegowej jeziora, pod kątem prostym, więc fizycznie jest to niemozliwe.
Jak to nie było? Jasne, że było![]()
![]()
![]()
Skontaktuj się z nami