Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: 50/50

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Swietne

Pozdrawiam
    Michal
    Nikon D600 & D300 | N10.5/2.8 | N50/1.8 | N18-135/3.5-5.6 | S24-70/2.8 | S70-200/2.8 | SB900 | i trochę innych klamotów

Domyślnie

Wydaje mi się, że treści w kadrze jest na tyle dużo, że dodatkowy motyw tylko by zepsuł ład i harmonię .
    Dla mnie bardzo dobre .
    Szkoda tylko, że kolorki na dole kadru troszkę słabo się "wysmażyły' .

Domyślnie

Dziękuję za odwiedziny i ciekawe komentarze

Domyślnie

Czyli nawet ten czarny pas na środku jest ok?

Domyślnie

Baaaardzo mi się podoba
    ... może tylko ciut leci w prawo, co łatwo poprawić... ale też nikt z przedmówców tego nie poruszył więc się nie upieram
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Ale pojechales z kolorami...tak tam na pewno nie bylo...no przegiecie. I normalnie za to mi sie podoba
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hubik Zobacz posta
    Czyli nawet ten czarny pas na środku jest ok?
    Taki był zamysł od samego początku. Mam też kadr z dłuższą ekspozycją, ale moim zdaniem odkrycie szczegółów w ostatnim planie pozbawiło by tą fotę klimatu. Poza tym uściślając, jest to bardzo ciemny pas, a nie czarny, co łatwo można sprawdzić kroplomierzem

Cytat Zamieszczone przez PiotrPJ Zobacz posta
    Baaaardzo mi się podoba
    ... może tylko ciut leci w prawo, co łatwo poprawić... ale też nikt z przedmówców tego nie poruszył więc się nie upieram
    Z tym leceniem w prawo, to nie do końca prawda. Tam jest wał, który w pewnym momencie odbija od linii brzegowej jeziora, pod kątem prostym, więc fizycznie jest to niemozliwe.

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Ale pojechales z kolorami...tak tam na pewno nie bylo...no przegiecie. I normalnie za to mi sie podoba
    Jak to nie było? Jasne, że było

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów