Tom01 - na pewno jestes bylym amigowcem) styl Twoich wypowiedzi to dokladnie te same wojenki, ktore widzialem 15 lat temu
![]()
Szukaj
Tom01 - na pewno jestes bylym amigowcem) styl Twoich wypowiedzi to dokladnie te same wojenki, ktore widzialem 15 lat temu
![]()
He, he... Nie było mnie stać na Amigę. W ogóle nie było mnie stać na własny komputer w czasach szczenięcych. Okazjonalnie korzystałem z C64 kolegi i Elwro w szkole. W technikum uczyłem się podstaw praktycznej mikroelektroniki na samodzielnie polutowanym CA80. Pamięta ktoś takie cudo? Pierwszy komp dopiero nabyłem będąc na studiach i był to najpierw 65XE a potem już normalny "piec". Ale, ciekawostka, pchany sentymentem robiłem później rozmaite projekty i po nich mam w garażu kilka Amig.![]()
Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 02-09-2011 o 11:53
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
czyli amigowiecwyluzuj kolego, swiata nie zbawisz
pozdrawiam
ej, ej, od Amigi to sie prosze odstosunkowac Atarowcy wstretni!![]()
o przepraszam, ja jestem amigowcem z dziada prakomodora![]()
W domu mam kapitalistyczna winde i za nic nie moge sie przekonac do jedynego slusznego macka z roboty i az mnie trzepie jak szefostwo wspomina ze dadza mi do domu lapka z "japkiem"Dodam ze jestem leniwy, wygodniacki i mowie o codziennym uzytkowaniu, jedyna magia zwiazana z "Jobsem" jaka na mnie dziala to blowjobs i to tez nie w jego wykonaniu
![]()
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Skontaktuj się z nami