Close

Strona 192 z 371 PierwszyPierwszy ... 92142182190191192193194202242292 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 911 do 1 920 z 3702

Domyślnie

Tom01 - na pewno jestes bylym amigowcem ) styl Twoich wypowiedzi to dokladnie te same wojenki, ktore widzialem 15 lat temu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez murwazy Zobacz posta
    Tom01 - na pewno jestes bylym amigowcem ) styl Twoich wypowiedzi to dokladnie te same wojenki, ktore widzialem 15 lat temu
    He, he... Nie było mnie stać na Amigę. W ogóle nie było mnie stać na własny komputer w czasach szczenięcych. Okazjonalnie korzystałem z C64 kolegi i Elwro w szkole. W technikum uczyłem się podstaw praktycznej mikroelektroniki na samodzielnie polutowanym CA80. Pamięta ktoś takie cudo? Pierwszy komp dopiero nabyłem będąc na studiach i był to najpierw 65XE a potem już normalny "piec". Ale, ciekawostka, pchany sentymentem robiłem później rozmaite projekty i po nich mam w garażu kilka Amig.
    Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 02-09-2011 o 11:53
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

czyli amigowiec wyluzuj kolego, swiata nie zbawisz pozdrawiam

Domyślnie

wyluzuj kolego, swiata nie zbawisz
    W życiu! Walczyć trzeba. Wskazywać ciemnogrodowi drogę do światła! Inaczej Win-zło zaleje świat!
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    W życiu! Walczyć trzeba. Wskazywać ciemnogrodowi drogę do światła! Inaczej Win-zło zaleje świat!
    w efekcie zyskasz etykietke swira, zyj i daj zyc innym hehe

Domyślnie

ej, ej, od Amigi to sie prosze odstosunkowac Atarowcy wstretni!

Domyślnie

o przepraszam, ja jestem amigowcem z dziada prakomodora

Domyślnie

wyluzuj kolego
    ja jestem amigowcem z dziada prakomodora
    O ja cie. Mam kolegów!
    Mogę należeć do waszej bandy?

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Napisane o 2 nad ranem...
    Tyle, że u kolegi było dopiero popołudnie/wczesny wieczór

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez toki Zobacz posta
    Dokładnie, czasami dobrze jest się przesiąść i sprawdzić czy inni mają rację. Jakoś nie znam osoby która po przesiadce na maca wróciła do windowsa. Owszem może używać czasami windowsa tak jak ja bo nie wszystkie programy są na osX (Solid Edge, Inventor itp) ale w codziennym użytkowaniu wracają do osX. Fanboye? Magia Jobsa a może poprostu wygoda?
    W domu mam kapitalistyczna winde i za nic nie moge sie przekonac do jedynego slusznego macka z roboty i az mnie trzepie jak szefostwo wspomina ze dadza mi do domu lapka z "japkiem" Dodam ze jestem leniwy, wygodniacki i mowie o codziennym uzytkowaniu, jedyna magia zwiazana z "Jobsem" jaka na mnie dziala to blowjobs i to tez nie w jego wykonaniu
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Strona 192 z 371 PierwszyPierwszy ... 92142182190191192193194202242292 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów