Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: Ziuuuuuu

Domyślnie

Bardzo dobra fota .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Ciekawie, dynamicznie, eksperymentalnie .
    Trafiony- zatopiony .

Domyślnie

Jest inaczej,ciekawie .

maniak666
    Gość

Domyślnie

Dzieki za odwiedziny. Nie spodziewałem się tak ciepłego przyjęcia tej foty.
    A teraz w kilku słowach odpowiedzi na kilka pytan pojawiających się w wątku.
    Art69- Artur to nie są składane ekspozycje. Po prostu nudząc się jak wspomniałem grzebałem w filtrach w PS i tam jest taki co się zowie rozmycie promieniste. Zaznaczyłem metodę rozmycia-powiększenie, jakosc najlepszą wrtosc nie pamiętam ale na pewno duzą. Potem maska , pędzel i odkrywamy tutaj falę pedzlem 100% wodę miedzy falą a horyzontem jakies 20% i na dole pod falą na kamykach- krycie pędzla 50. Ot i cała tajemnica. Big Stopper dla ubogich
    Efekt tak mi się spodobał że zapomniałem wyprostowac
    Winieta jest tu dodana- byc może za delikatna- próbowałem mocniejsze- do mnie nie gadało.
    Greg77- te narożniki, o których wspominasz do wystemplowania- wiem, ale Ty zapewne znasz już moją awersję do tego narzedzia. No jest to dla mnie nie do przeskoczenia Dodam ze awersja wynika z nieopanowania tegoż stempelka w stopniu umożliwiającym swobodne używanie go- a łatka tutaj się niestety nie sprawdziła. Dwa lata z PS-em a ja ciągle z tym cholernym stemplem...
    Zresztą i na forum dwa lata a pytanie jak tu zastosowac multicytaty jest całkiem na miejscu

Jeszcze raz podziękował wszystkim.
    Ostatnio edytowane przez maniak666 ; 31-08-2011 o 19:18 Powód: literówki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Greg77- te narożniki, o których wspominasz do wystemplowania- wiem, ale Ty zapewne znasz już moją awersję do tego narzedzia. No jest to dla mnie nie do przeskoczenia Dodam ze awersja wynika z nieopanowania tegoż stempelka w stopniu umożliwiającym swobodne używanie go- a łatka tutaj się niestety nie sprawdziła. Dwa lata z PS-em a ja ciągle z tym cholernym stemplem...
    Zresztą i na forum dwa lata a pytanie jak tu zastosowac multicytaty jest całkiem na miejscu
    Andrzeju.....skype i dzielenie ekranu moze pomoc Ktoregos dnia moge Tobie pokazac

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Big Stopper dla ubogich:smile
    I nie farbuje

maniak666
    Gość

Domyślnie

ok, dzięki. Jakiś namiar na skype. Na PM może jak nie chcesz upubliczniac. Jeszcze raz dzięki.

Domyślnie

Bardzo ciekawy efekt, z winietką rzeczywiście mogłoby być jeszcze lepiej

Domyślnie

No Dziedek dałeś małolatom nauczkę za nie uwagę Świetny pokaz

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    No Dziedek dałeś małolatom nauczkę za nie uwagę Świetny pokaz

Jaro-coś dziś nie tak z ciśnieniem tutaj, a wtedy to ja nie za szybko myślę Mógłbyś doprecyzowac...

Domyślnie

Niezły zjazd w ...nadprzestrzeń..
    Fajnie wyszło..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów