Bardzo dobra fota.
Szukaj
Ciekawie, dynamicznie, eksperymentalnie.
Trafiony- zatopiony.
Dzieki za odwiedziny. Nie spodziewałem się tak ciepłego przyjęcia tej foty.
A teraz w kilku słowach odpowiedzi na kilka pytan pojawiających się w wątku.
Art69- Artur to nie są składane ekspozycje. Po prostu nudząc sięjak wspomniałem grzebałem w filtrach w PS i tam jest taki co się zowie rozmycie promieniste. Zaznaczyłem metodę rozmycia-powiększenie, jakosc najlepszą wrtosc nie pamiętam ale na pewno duzą. Potem maska , pędzel i odkrywamy tutaj falę pedzlem 100% wodę miedzy falą a horyzontem jakies 20% i na dole pod falą na kamykach- krycie pędzla 50. Ot i cała tajemnica. Big Stopper dla ubogich
Efekt tak mi się spodobał że zapomniałem wyprostowac
Winieta jest tu dodana- byc może za delikatna- próbowałem mocniejsze- do mnie nie gadało.
Greg77- te narożniki, o których wspominasz do wystemplowania- wiem, ale Ty zapewne znasz już moją awersję do tego narzedzia. No jest to dla mnie nie do przeskoczeniaDodam ze awersja wynika z nieopanowania tegoż stempelka w stopniu umożliwiającym swobodne używanie go- a łatka tutaj się niestety nie sprawdziła. Dwa lata z PS-em a ja ciągle z tym cholernym stemplem...
Zresztą i na forum dwa lata a pytanie jak tu zastosowac multicytaty jest całkiem na miejscu
Jeszcze raz podziękował wszystkim.
Ostatnio edytowane przez maniak666 ; 31-08-2011 o 19:18 Powód: literówki
Nikon http://greg77.com/
ok, dzięki. Jakiś namiar na skype. Na PM może jak nie chcesz upubliczniac. Jeszcze raz dzięki.
Bardzo ciekawy efekt, z winietką rzeczywiście mogłoby być jeszcze lepiej![]()
No Dziedek dałeś małolatom nauczkę za nie uwagęŚwietny pokaz
Niezły zjazd w ...nadprzestrzeń..
Fajnie wyszło..![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami