Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: Ziuuuuuu

Domyślnie

dynamicznie ciekawie, jednak ja mam jedną uwagę mimo ze tylu przedmówców bardzo pozytywnie się wypowiedziało o tym zdjęciu, mz. jest na nim zbyt ciemno, za mało swiatła nawet tego PS - szopowego, dodał bym kontrastu lub leciutko roziaśnił

Domyślnie

tak jak ci mowilem jak mi ta fotke pokazales wczesniej i iwonce tez od razu sie spodobalo z calego setu, a jej trzeba wierzyc, bo juz nie raz prawde przepowiedziala
    pozdrawiam

Domyślnie

Świetne
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Ciekawe zdjęcie. Rzeczywiście brak tu kontrastu, światła, czy jak zwał tak zwał. Białej, a nie szarej piany. Co do multicytatów, to klikasz minusiki (ten klawisz multicytatu) w kolejności w jakiej chcesz ludzi zacytować, a na ostatnim z nich klikasz w "cytuj".

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Ciekawe zdjęcie. Rzeczywiście brak tu kontrastu, światła, czy jak zwał tak zwał. Białej, a nie szarej piany. Co do multicytatów, to klikasz minusiki (ten klawisz multicytatu) w kolejności w jakiej chcesz ludzi zacytować, a na ostatnim z nich klikasz w "cytuj".
    Dzięki za podpowiedz.
    Fot był najpierw wołany i obrabiany jak zazwyczaj. Po przefiltrowaniu faktycznie nie zwróciłem uwagi na te mankamenty o których wraz z Jankiem wspominacie. Po poprawkach lepiej to wygląda.
    Dzięki wszystkim jeszcze raz, a Wam szczególnie za zwrócenie uwagi na te niedoróbki ,na które ani autor ani wcześniejsi komplementujący nie zwrócili.

Domyślnie

Ależ wciąga ten fot. Niesamowite.

Domyślnie

Świetne.

Domyślnie

Wciągające, dałem się ponieść tej fali ale chmury mnie cofnęły
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Doskonały wciągający kadr, świetna praca.Pozdrawiam

Domyślnie

Proste i czyste, a zarazem BDB
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów