Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Kadr

Domyślnie

hmmm....nie wiem co powiedzieć.

Domyślnie

Hmm, do mnie nie gada, chyba że tematem zdjęcia są pionowe pasy na tle kobiety ;/ może gdyby było ich mniej... albo gdyby oko choc jedno było odsłonięte...

Domyślnie

dziękuje bardzo za wizytę... sam mam mieszane uczucia co do tej foty.

Oszczędny w słowach Awatar m_are_ks
    Miasto
    Wrocław/Poznań

Domyślnie

Troche chyba pzesada z tak dużą ilością sznureczków. Momentami można odnieść wrażenie że matryca siada i stąd te paski.
    ...to jest tylko moje zdanie.
    Wszyscy wiedzą, że nie da się czegoś zrobić. Wtedy przychodzi ktoś kto tego nie wie i to robi.

Domyślnie

Modelka po prostu gubi się w tych sznureczkach i rzucają się w oczy bardziej niż fotografowana kobieta... Myślę, że jakoś inaczej trzeba podejść do tematu. Pozdrawiam!

Domyślnie

Tematem zdjęć była kobieta czy sznurki? Jeśli kobieta, to czemu jej nie widać? Jeśli robiłbyś, załóżmy, reklamowe zdjęcie samochodu, robiłbyś tak, by auto było widoczne, czy fotografowałbyś zamknięty garaż w którym to potencjalnie mogłoby być auto?

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KWs Zobacz posta
    Tematem zdjęć była kobieta czy sznurki? Jeśli kobieta, to czemu jej nie widać? Jeśli robiłbyś, załóżmy, reklamowe zdjęcie samochodu, robiłbyś tak, by auto było widoczne, czy fotografowałbyś zamknięty garaż w którym to potencjalnie mogłoby być auto?
    Widac, ze jest bardzo ladna.

Domyślnie

dzięki Panowie i Panie... takiej krytyki trzeba mi było

Uprawnienia umieszczania postów