Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Na przystani.

Domyślnie Na przystani.

Witam. Warunki jakie były widać. Może przesadziłem z ilością filtrów połówkowych.... Ale kiedyś trzeba się ich nauczyć używać. Zdjęcia wykonywane z ręki. Pozdrawiam.

1.

2.

Domyślnie

Podziękował za wszelkie wskazówki i komentarze......................................
    Widać, że jednak należalo się do TWA zapisać by móc na jakikolwiek wpis liczyć.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hlynur Zobacz posta
    ...
    Widać, że jednak należalo się do TWA zapisać by móc na jakikolwiek wpis liczyć.
    A CV i list motywacyjny złożyłeś do rady TWA?

2 byłaby bardzo dobra gdyby piorun był cały. Generalnie przydałby się szerszy kąt żeby dobrze oddać warunki panujące na niebie.
    Pozdrawiam
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Leszku,dokumenty należy składać do....."harba"...tak mówią ....

Ja, szczerze mówiąc,jakoś przegapiłem te foty ,a są ...."zjawiskowe"...
    Występują tam,co prawda, akcenty kolorystyczne niezbyt mi bliskie..,ale klimacior przedni...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    ...... foty są ...."zjawiskowe"...
    Występują tam,co prawda, akcenty kolorystyczne niezbyt mi bliskie..,ale klimacior przedni...
    Znamy tutaj wszyscy "uwielbienie" Andrzeja do wszelkich odcieni fioletu, cyanu, magenty itp. Mi akurat to w tej fotce nieszczególnie przeszkadza. Za Andrzejem powtórzę.. zdjęcie jest zjawiskowe i z klimatem, dodam jeszcze że filtry użyte poprawnie. Pozdrawiam.

Domyślnie

A przepaly zamierzone tak, zdjecia slabe i tyle, sorry, zero jakosci, jedynka jest nieciekawa i szaro bura, dwojka zdecydowanie wola o szerszy kadr....

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Węgrów/Warszawa

Domyślnie

Greg77, gdzie Ty widzisz tu przepały? No chyba, że błyskawica. Nie bronię zdjęć Hlynura, bo rzeczywiście nie nastrajają do dłuższego spędzenia z nimi czasu, ale nie ma też co przesadzać odnośnie przepałów.

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McPiv Zobacz posta
    Greg77, gdzie Ty widzisz tu przepały? No chyba, że błyskawica. Nie bronię zdjęć Hlynura, bo rzeczywiście nie nastrajają do dłuższego spędzenia z nimi czasu, ale nie ma też co przesadzać odnośnie przepałów.

Pozdrawiam
    Nieee prawy gorny rog to biel nieba prawda??
    Nie mam nic do przepalu jezeli on si enie rzuca w oczy, tutaj na tym ciemnym niebie niestety jest bardzo widoczny.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez patrykolczyk Zobacz posta
    co to jest TWA ?
    Towarzystwo Wzajemnej Adoracji

co do zdjec ciemno bez szalu ale ciekawie pokazane

pozdrawiam
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Nieee prawy gorny rog to biel nieba prawda??
    Nie mam nic do przepalu jezeli on si enie rzuca w oczy, tutaj na tym ciemnym niebie niestety jest bardzo widoczny.....
    Sprawdziłem ..żaden z kanałów nie przekracza wartości 255. Także również uważam że przepałów nie ma.
    Faktem jest że ostatnio Twoje krytyczne komentarze są nieco przesadzone.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów