Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Na przystani.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zen Zobacz posta
    Faktem jest że ostatnio Twoje krytyczne komentarze są nieco przesadzone.
    Faktem jest rowniez to, ze mnie nikt nie oszczedza.....dlaczego ja mam glaskac?? Co za problem przygasic przepal, nie ma wtedy przekroczonej wartosci 255, zle to wyglada i tyle, kadrowo bez szalu, jako ciekawostka zdjecie nr2 jest ok.

Domyślnie

Zgadzam się z Gregiem. Tyle, że w 2 jeszcze to (PG róg) jakoś wygląda natomiast na 1 ta szarość jest jakaś taka nienaturalna. Wg mnie 2 znacznie ciekawsza niż 1, ale mam wrażenie lekkiej nieostrości. Dół mógłby też być odrobinę jaśniejszy.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Węgrów/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Nieee prawy gorny rog to biel nieba prawda??
    Nie mam nic do przepalu jezeli on si enie rzuca w oczy, tutaj na tym ciemnym niebie niestety jest bardzo widoczny.....
    Niebo nie zawsze musi być białe, prawda?
    Może to wygląda dla niektórych nienaturalnie ale przecież przyroda sprawia nie takie figle, czy wszystko już widzieliśmy?
    Będę się upierał, że przepału nie ma. Szarość mogła taka powstać. Ot, moje zdanie.

Pozdrawiam

Domyślnie

Bedo sie bic...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Dobra, napisze to, JEST SWIETNIE....Z ZACHWYTU SCISNELO MI GARDLO>>>>SUPER!

Jako analize zdjecia dodam, pieknie wkomponowany efektowny pomost, ze wspanialym odcieniem fioletu i pieknie dopelniajaca kadr blyskawica ktora codownie wspolgra z szaroscia....DLA MNIE REWELACJA.....szkoda, ze nie moge oceniac bo dal bym maksa!
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 20-08-2011 o 14:58

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez misiobudrysio Zobacz posta
    Towarzystwo Wzajemnej Adoracji
    Są jeszcze karnety czy to zwarta grupa ?

Domyślnie

Leszku, jak najbardziej rozumiem intencje. Założenie słuszne - uwiecznić ciekawy moment i fajne zjawiska. Zabrakło tylko odpowiedniego podejścia. Jak dla mnie jest zdecydowanie za ciemno na podłodze. Rażą mnie również potwornie najjaśniejsze plamy na niebie, które (szczególnie na 1) przywodzą mi od razu a myśl gaszone sztucznie przepały. Mam również wrażenie że zabrakło ostrości na dole. Tak sobie to wyszło. Walcz bo jak dojdziesz do takiego poziomu jak w szkle to będzie na co patrzeć

Domyślnie

Podziękował.
    Na 1 przepałów nie było, także nie było czego gasić.
    A przy tak dużej rozpiętości tonalnej to matryca też ma prawo strajkować.
    Dokładnie jak przedmówca napisał, przyroda z szarościami dokazuje.
    A jak do tego nałożyć zachodzące słońce to wszystkiego można się spodziewać.

Domyślnie

Ale kompozycja sie sypie przez takie okazy, warto sie przylozyc do budowy kadru, tutaj wyszlo slabo co nie przekresla twoich innych dokonan, poprostu dzialaj dalej....moze i nie bylo przepalu, ale niech te jasnosci sie komponuja a tak mamy jasna plame w PG ktora skutecznie odciaga wzrok od....no wlasnie tematu ktorego brak.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Węgrów/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Dobra, napisze to, JEST SWIETNIE....Z ZACHWYTU SCISNELO MI GARDLO>>>>SUPER!

Jako analize zdjecia dodam, pieknie wkomponowany efektowny pomost, ze wspanialym odcieniem fioletu i pieknie dopelniajaca kadr blyskawica ktora codownie wspolgra z szaroscia....DLA MNIE REWELACJA.....szkoda, ze nie moge oceniac bo dal bym maksa!
    Przecież nie skłaniam Cię do wyrażania opinii niezgodnej z Twoim przekonaniem, odbiorem tego zdjęcia. Nie wiem skąd ta irytacja. Każdy ma prawo do swojego zdania. Ty widzisz przepały, inni nie. Wszystko w porządku. Nie ma co krzyczeć i się unosić. Mnie też nie porwały te zdjęcia. Pozostaje wyluzować i robić swoje.

Pozdrawiam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów