Zamiast wstępu przejdźmy do konkretów he...
http://www.youtube.com/watch?feature...iXvIDsi0&gl=PL
Szukaj
Zamiast wstępu przejdźmy do konkretów he...
http://www.youtube.com/watch?feature...iXvIDsi0&gl=PL
nuuda, juz mi się ken block przejadł. w kółko niemal te same piruety tylko w innej scenerii. nawet rzekłbym, że dokładnie te samehollywodzkie efekciarstwo - tak się zastanawiam kiedy Jackie Chana zatrudni do swoich produkcji
edit - i ta reklamowo - bollywoodowa końcówka ... ło matko...
Ostatnio edytowane przez nowart ; 17-08-2011 o 17:45
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
On się chyba tylko do tego nadaje, bo patrząc na jego umiejętności i wyniki w rajdach to jest z góry skazany na porażkę![]()
Swoją drogą, patrzyliście na poprzednie części? Ileż tam musiało być powtórek, bo tak upalony asfalt był że chyba ze 20 kompletów szło na jedne ujęcieteraz musieli coś z tym zrobić, bo sporo komentarzy na ten temat było
No i auto.... ehh... pewnie doczekamy elektrycznych WRC...![]()
Za grosz luzu i dystansu w Was nie ma . Zamiast się uśmiechnąć ...eh szkoda gadać , zawsze źle.
luz się skończył jak segway wyjechałpoprzednie jazdy przyjemniej się oglądało, ta zdominowana jest przez otoczkę/efekciarstwo
a ja gościa podziwiam może i robi w koło to samo ale w jakim stylu ludzie to co on robi tymi samochodami obstawiam że niejeden z nas nie dotrwałby 2 zakrętu na fotelu pasażeraszacuneczek dla gościa choć owszem wolałem jego wcześniejsze wyczyny.
Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.
Ok, pewnie gosc ma niesamowity talent i wyczucie, ale skad wiesz ile razy probowal? Zobacz sobie filmy o gosciach rzucajacych pilka do kosza (nie pamietam nazwy). Zrozumiesz, o co mi chodzi.
rozumiem bo też widziałem takie filmiki o właśnie tych ludziach i sądzę że również są rewelacyjni ale uważam że pierwszy raz też tego pewnie nie robią w każdej dziedzinie jaka by to nie była im więcej ćwiczysz tym więcej potrafisz.
Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.
O kurde, chyba najfajniejsza GK w jego wykonaniu. No może oprócz jedynki. Tam kopara najbardziej leciała na glebę, bo wcześniej się takich rzeczy nie widziało. Lubię te jego reklamy.
Skontaktuj się z nami