Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Ken Block ;)

Motorniczy
    Gość

Domyślnie Ken Block ;)

Zamiast wstępu przejdźmy do konkretów he...

http://www.youtube.com/watch?feature...iXvIDsi0&gl=PL

Domyślnie

nuuda, juz mi się ken block przejadł. w kółko niemal te same piruety tylko w innej scenerii. nawet rzekłbym, że dokładnie te same hollywodzkie efekciarstwo - tak się zastanawiam kiedy Jackie Chana zatrudni do swoich produkcji

edit - i ta reklamowo - bollywoodowa końcówka ... ło matko...
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 17-08-2011 o 17:45
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

On się chyba tylko do tego nadaje, bo patrząc na jego umiejętności i wyniki w rajdach to jest z góry skazany na porażkę

Swoją drogą, patrzyliście na poprzednie części? Ileż tam musiało być powtórek, bo tak upalony asfalt był że chyba ze 20 kompletów szło na jedne ujęcie teraz musieli coś z tym zrobić, bo sporo komentarzy na ten temat było

No i auto.... ehh... pewnie doczekamy elektrycznych WRC...

Domyślnie

Morderca aut.
    out of the body
    OM10+S28-70

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Za grosz luzu i dystansu w Was nie ma . Zamiast się uśmiechnąć ...eh szkoda gadać , zawsze źle.

Domyślnie

luz się skończył jak segway wyjechał poprzednie jazdy przyjemniej się oglądało, ta zdominowana jest przez otoczkę/efekciarstwo

Domyślnie

a ja gościa podziwiam może i robi w koło to samo ale w jakim stylu ludzie to co on robi tymi samochodami obstawiam że niejeden z nas nie dotrwałby 2 zakrętu na fotelu pasażera szacuneczek dla gościa choć owszem wolałem jego wcześniejsze wyczyny.
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Domyślnie

Ok, pewnie gosc ma niesamowity talent i wyczucie, ale skad wiesz ile razy probowal? Zobacz sobie filmy o gosciach rzucajacych pilka do kosza (nie pamietam nazwy). Zrozumiesz, o co mi chodzi.

Domyślnie

rozumiem bo też widziałem takie filmiki o właśnie tych ludziach i sądzę że również są rewelacyjni ale uważam że pierwszy raz też tego pewnie nie robią w każdej dziedzinie jaka by to nie była im więcej ćwiczysz tym więcej potrafisz.
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Domyślnie

O kurde, chyba najfajniejsza GK w jego wykonaniu. No może oprócz jedynki. Tam kopara najbardziej leciała na glebę, bo wcześniej się takich rzeczy nie widziało. Lubię te jego reklamy.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów