Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Magda klasycznie

Dawno nic nie robiłem w ten deseń, jakieś choróbsko mnie dopadło zwane leniem i brakiem weny twórczej. Wczoraj na zdjęcia wyrwała mnie pewna Pani, z którą zawsze świetnie mi się współpracowało. Miały być pociągi, skończyło się na kładce nad torami. Drobna zmiana planów, ale wyszło myślę ok. To kilka kadrów z pierwszej części sesji (cała trwała 40 minut), pewno wieczorem zajmę się resztą.

1.

2.

3.

4.

5.

6.
    Ostatnio edytowane przez żonkil ; 16-08-2011 o 14:16
    D600 + S15-30/3.5-4.5 + S35/1.4Art +S85/1.4HSM + SB-800

Domyślnie

U mnie bardzo ciemne oczy wychodza, ale poza tym bardzo sie podoba.
    Don't take life too seriously... You'll never escape it alive, anyway.

Blog

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrow Wlkp

Domyślnie

jedynka zatrzymuje mnie na trochę i wracam do niej ... ale ciemne oczki mi lekko przeszkadzają ... nie mniej jednak jedynka i piątka na TAK
    D700, MB-D10, T16-28/2.8, N24-120/4, S50/1.4 Art, S70-200/2.8, Rf-603, SB-700, YN-460-II

Domyślnie

fajne panie Cię na foty wyrywają
    Przyjemny secik - faworyta nie mam.

Domyślnie

Ja mam faworyta - typowy portret czyli piąteczka. Fashionowanie niekoniecznie mi tu przypadło do gustu. A z czerniami rzeczywiście zaszalałeś. Na 3 odpowiada mi zestawienie kolorystyczne i kompozycja całości. Klimat. Natomiast modelka nie prezentuje się dla mnie jakoś rewelacyjnie (ręce, mina).

Domyślnie

Patrząc na pierwsze zdjęcia od razu skojarzyła mi się moja ostatnio wstawiana tutaj sesja z Mariką. :P Do rzeczy. Pierwsze jak najbardziej się podoba. Może kapkę krzywo (jakby leciało w lewo) i można by bardziej okiełznać włosy modelki. Dwójka już mniej, modelka patrzy na łokieć, kraty? Nie leży mi to. Do trójki, czwróki oraz piątki nie mam uwag. Ładnie i przyjemnie. Szóstka na nie przez minę, łokieć i dużo lepszą piątkę. Gdybym miał wybierać to nieparzyście - 1, 3 i 5.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -AciD- Zobacz posta
    U mnie bardzo ciemne oczy wychodza, ale poza tym bardzo sie podoba.
    U mnie na ekranie widać ok, może mi się coś monitor rozjaśnił czy cuś, ale do tej pory na wydrukach nie widziałem różnic między monitorem...
    D600 + S15-30/3.5-4.5 + S35/1.4Art +S85/1.4HSM + SB-800

Domyślnie

Świetna modelka. 5 jak dla mnie naj.

Domyślnie

dla mnei też oczy jakieś takie za ciemne. Poza tym na 1 jakis bialy pasek ?

Uprawnienia umieszczania postów