Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: Antelope Canyon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    O zarabianiu przez Indian - nie odebrałem tego z przyganą.
    Jest ciekawa książka o historii i życiu współczesnych Indian, dostępna (?) w kraju po polsku, napisana przez osobę mieszkającą w USA.
    O tym drugim miejscu, Kanionie Kojota nie słyszałem.

Tak naprawdę to są Wzgórza Kojota (albo Kojocie Dupy, zależy od tłumaczenia) Coyote Buttes. Jest tam tak nieziemsko piękna formacja skalna, że dech zapiera. Zresztą zobacz sobie: Google Images

Jednocześnie przepraszam Autora wątku za off top...
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Foty dobre, bo miejsce dobre, ale jakiejś szczególnej wartości artystycznej to one dla mnie nie mają. Ot byłem, pstryknąłem, mając troche pojęcia jak dobrać ekspozycje. Tak od serca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Tak naprawdę to są Wzgórza Kojota (albo Kojocie Dupy, zależy od tłumaczenia) Coyote Buttes. Jest tam tak nieziemsko piękna formacja skalna, że dech zapiera.
    Ależ to ja widziałem na zdjęciach, mam VHS. Jest to coś nieprawdopodnie pięknego!!!
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Dobre fotografie. Podobają się.

Domyślnie

Proszę Autora o więcej zdjęć. Nie muszą być z Kanionu Antylopy. Chętnie obejrzę.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Świetne miejsce i dobrze pokazane.
    Pozdrawiam.
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów