Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Cisza

Domyślnie Cisza

* Witam *

T max 100 , kompany w d-76

Domyślnie

ziarno. nie podobaja mi sie takie ostre kontrasty
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

dobry fot jedynie szkoda ze pierwszego pala nie masz w całości, wiem to trudne ale kiedy jestem na takim plenerze staram się łaziź tak długo aż znajdę taki rząd gdzie jest przerwa, potem to zdecydowanie lepiej wyglada w kadrze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    dobry fot jedynie szkoda ze pierwszego pala nie masz w całości, wiem to trudne ale kiedy jestem na takim plenerze staram się łaziź tak długo aż znajdę taki rząd gdzie jest przerwa, potem to zdecydowanie lepiej wyglada w kadrze
    w okolicach Rewala nic ciekawego nie znalazłem , jeszcze czekam na velvie , wysłałem do wołania tam może być ciekawiej .

Domyślnie

W Rewalu jest taki charakterystyczny falochron kawałek na prawo od przystani kutrów link: http://fc04.deviantart.net/fs46/f/20...hite_white.jpg

No i same kutry oczywiście. Harb dobrze podpowiada z tym pierwszym palikiem. Zdjęcie niezłe.

Domyślnie

Podoba się,..Jan ma rację co do pala, szkoda też że ptak dotyka linii horyzontu,..ale naprawdę fota jest OK.

Domyślnie

Ciekawie to wyszło, udane zdjęcie jak dla mnie.
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Domyślnie

Razi mnie tylko trochę to puste niebo. Aż prosi się, aby ta prosta linia falochronu prowadziła wzrok do jakiegoś obiektu.

Domyślnie

Dziękuje za uwagi zostały wysłuchane za rok wrócę i to poprawie , a tym czasem pokaż inne ujecie z Rewala o którym mówił kolega tormentol .
    Pozdrawiam .

Uprawnienia umieszczania postów